Zafo Law Marbella fyller 5 år – kom till födelsedagsreception

Zafo Law Marbella fyller 5 år – kom till födelsedagsreception

Advokatfirman Zafo Law är för många den naturliga länken mellan Skandinavien och Spanien. I avdelningen i Marbella har Zafo Law hjälpt människor som flyttat hit samt dem som flyttar härifrån samt heltids- och deltidsboende med deras juridiska och administrativa uppgifter under fem år. Detta firar Zafo Law med en reception den 13 november kl 15-19.
”Vi förväntar oss naturligtvis att se en del av våra ”gamla” klienter, som har varit kunder hos oss under många år men vi ser också fram emot att möta nya klienter, affärskontakter och andra intresserade, som vill veta vad vi hos Zafo Law kan göra för dem”, säger Lars Hovmand Mikkelsen, Abogado & Cand.jur.
Förutom privata klienter har Zafo Law också en omfattande företagsorienterad avdelning. Hos Zafo Law är de specialiserade på de delar i den spanska juridiken där de internationella elementen spelar en viktig roll. Zafo Law är således ett av de spanska advokatkontoren som är mest orienterade mot skandinaviska klienter.
Under dagen för firandet kommer det vara möjligt att hälsa på hela teamet hos Zafo Law, då även medarbetare från kontoren i Barcelona och Alicante kommer att vara på plats, bland annat Zafo Laws andra grundare och partner, Vicente Sebastián, samt deras svenska och danska jurister Cecilia Westerberg och Dan Hjortsø.
Du bjuds härmed välkommen till receptionen som hålls den 13 november kl. 15-19 på kontoret i Marbella:
Centro Plaza, Oficina nº 22
Avd. Manolete 1
Nueva Andalucía
29660 Marbella
(+34) 951 240 600 – info@zafolaw.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.