Aquapool Spas – 14 år som Costa del Sols största återförsäljare av kvalitets-spabad

Aquapool Spas – 14 år som Costa del Sols största återförsäljare av kvalitets-spabad

Aquapool Spas har som Costa del Sol största spaåterförsäljare sedan 2004 betjänat sina kunder från deras butiker i San Pedro och Fuengirola, och i år firar de 14-årsjubileum!

 
”Kundernas motiv bakom att köpa spabad har förändrats under åren. Från att förr ha varit en liten mini-pool har ett spabad nu för tiden blivit en samlingspunkt för avslappning och familjetid”, säger Anja Kielskov, som äger Aquapool Spas tillsammans med sin man Claus Kielskov.
 
I dessa moderna, teknologiska tider känner många människor behov av att spendera mer tid tillsammans med familj och vänner. Att få tala ostört som ”förr i tiden” kan ofta vara en utmaning.
 
”Vi får massa positiv feedback från våra kunder som berättar om hur de använder spat som en frizon, där de bara har det bra tillsammans med familj och vänner. När du sitter i ett spa är det inga mobiltelefoner som kan störa, och på så sätt används ’spatid’ som ett sätt att få tid tillsammans och ’se varandra i ögonen’-tid”, säger Anja Kielskov.
 
Ett spabad har också alltid varit populärt för avslappning efter träning. Under de senaste åren har det setts en ökad efterfrågan på de så kallade ”Swim-Spas”, spas vari man kan kombinera träning med avslappning.
 
År 2017 utökade Aquapool Spas sitt sortiment med ”Endless Pools”. Dessa erbjuder ett brett utbud med ”Swim-Spas”, i vilka du kan kombinera träning, såsom simning, och massage i samma spa. I en Endless Pool kan man simma mot en ström, man kan springa på ett löpband och träna – allt under vatten. Att träna under vatten har fördelen att motståndet och viktlösheten gör att man näst intill inte belastas ben och leder. Endless Pools är populära bland idrottare på alla nivåer och används också framgångsrikt inom rehabilitering.
 
”Utöver alla privatkunder, som nu njuter av ett spa på deras terrass eller i trädgården, märker vi också ett ökat intresse från ägare till uthyrningsbostäder. Ett spa ses som den ultimata ”lyxsemestern” och bostäder med spabad är mycket lättare att hyra ut och det kan göras till betydligt högre priser”, berättar Anja Kielskov, som också tillägger att deras två butiker har spamodeller i alla prisklasser, från 2 995 euro, så det finns spabad som passar alla plånböcker.
 
Aquapool Spas är den enda återförsäljare i Andalusien som säljer de amerikanska kvalitetsspabaden HotSpring Spas.
 
Besök en av Aquapool Spas-butiker för inspiration eller boka ett spa-test för att själv få uppleva vad ett spa kan göra för dig!
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.