Dilmun Property – specialister på köp och försäljning på Costa del Sol

Dilmun Property – specialister på köp och försäljning på Costa del Sol

Dilmun Property är specialister inom köp och försäljning på Costa del Sol. Att köpa en bostad i Spanien är lätt, så länge som du tar rätt steg i rätt ordning.
Det första du ska göra är att ta reda på vilken bostad som skulle vara den bästa för dig. Tack vare Dilmun Propertys fastighetsdatasystem får du tillgång till alla bostäder som är till salu på Costa del Sol. På så sätt behöver du inte gå från en fastighetsmäklare till en annan för att leta bostad. När du sedan bestämt dig för vilken bostad du gärna vill köpa tar Dilmuns team hand om hela den juridiska processen eller samarbetar med din advokat för att ta fram alla dokument och all nödvändig information, om du föredrar det – allt som behövs för att ditt köp ska få ett lyckligt slut.
Vill du i stället sälja din bostad finns det också några steg som är nödvändiga att ta i rätt ordning. Dilmuns team tar sig även an denna del. Det första steget är att räkna ut rätt pris, i samråd med dig, innan bostaden läggs ut på marknaden. Därefter ska det läggas upp en professionell marknadsföringsplan för bostaden med fokus på att differentiera just din bostad från andra bostäder på marknaden. När du arbetar tillsammans med Dilmun Property får du, tack vare deras datasystem, din bostad exponerad via fler än 800 fastighetsförmedlare på Costa del Sol. Dessutom får du fördelen av att ha en fastighetsmäklare som representerar dig och tillvaratar dina intressen.
Mer än 12 års erfarenhet och fler än 400 slutförda köp och försäljningar talar sitt tydliga språk.
Upplev en annorlunda köp- och säljprocess hos Dilmun Property.
 
 
Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo Nº 34,
(Vi ligger precis bredvid tågstationen i Los Boliches.)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.