Upplev den nya höst/vinterkollektionen från Roche Bobois

Upplev den nya höst/vinterkollektionen från Roche Bobois

Att skapa en kollektion medför funderingar, förnyelse och så måste man låta fantasin flöda samt känna efter vart trenderna är på väg. Att skapa en kollektion är att ge sig ut på ett äventyr – ett äventyr som designers, hantverkare och alla som skapar någonting mycket väl känner till.
Det handlar om att föreställa sig nya former, nya linjer, välja varje material, varje ton och samtidigt ha ett öga på varenda enskild detalj för att skapa kreativitet och savoir-faire.
Med sin höst/vinterkollektion har Roche Bobois velat skapa en kollektion som är ren och saklig.

 
Du kan uppleva hela kollektionen genom att besöka Roche Bobois butik eller gå på upptäcktsfärd i kollektionen på roche-bobois.com.
Du kan bland annat se den helt nya kollektionen Globetrotter av Marcel Wanders, som är en holländsk designer och art director i Powerhouse-studion i Amsterdam. Denna studio designar arkitektoniska, interiör och industriella projekt. Wanders blev internationellt känd för sin Knotted Chair.
Wanders kollektion för Roche Bobois, Globetrotter, är en hyllning till den upptäcktsresanden som vi alla drömmer om att vara: ”En resa är en upplevelse som förändrar personer och jag ville att varje detalj skulle lyfta fram denna känsla av att komma tillbaka med skatter från ett fjärran land.”
 
Titta in till Roche Bobois och se den nya kollektionen, hämta inspiration och hjälp till din heminredning. Cecile Peyrard och hennes team med professionella inredningsexperter står redo att hjälpa dig.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel. 952 77 78 58

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.