Jennifer Burai hjälper dig till rätt försäkring hos Liberty Seguros

Jennifer Burai hjälper dig till rätt försäkring hos Liberty Seguros

Så här i början av året kan det vara en bra idé att se över sina försäkringar. Betalar du för försäkringar som du egentligen inte behöver? Har du försäkringar som ska tecknas om? Har saker förändrats i ditt liv som påverkar vilken typ av försäkring som passar dig bäst?
Oavsett vad ditt försäkringsärende gäller så vet du att du alltid har en trygg hand att hålla i när du kontaktar Jennifer Burai. Jennifer är exklusiv försäkringsagent för det erkända försäkringsbolaget Liberty Seguros och kan guida dig och hjälpa dig hitta försäkringarna som passar just dig.
”Det är vanligt att man tecknar en försäkring och sedan har man denna år ut och år in utan att tänka vidare på att när saker förändras i sitt liv så bör man även se över sina försäkringar. Kanske man behöver se över livförsäkring eller bara en begravningsplan, kanske man är spansk autónomo och behöver en olycksfallsförsäkring. Är lösöret ordentligt uppdaterat, har man satt in alarm i hemmet? Kanske man tvingats avliva sin gamla hund, då ska man också komma ihåg att säga upp försäkringen.
Sedan kan det ju också vara så att man har en försäkring genom ett annat försäkringsbolag som täcker allt man har behov av men att man är nyfiken på att se om man kan få ett bättre avtal genom mig hos Liberty Seguros. Då ska man inte tveka, utan bara kontakta mig på antingen telefon eller e-mail”, hälsar Jennifer Burai.
Jennifer Burai har gedigen erfarenhet som försäkringsagent för Liberty Seguros, försäkringsbolaget som är förstahandsvalet bland utländska invånare.
 
tel. +34 658 0777 48
e-mail: jennifer.libertyseguros@gmail.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.