Lätta upp vintern med färg och lyster hos Petros Peluqueros

Lätta upp vintern med färg och lyster hos Petros Peluqueros

Känns ditt hår trött och livlöst denna årstid? Det kan nästan kännas som om vinterns trista och tråkiga vardag lägger en grå hand över dig och speciellt över ditt hår. Men så behöver det inte vara!
 
Hos den välrenommerade frisörsalongen Petros Peluqueros finns det bot på allt som heter vintertrött, livlöst hår. Här är gänget av frisörer inte bara experter på klipp och styling. Hos Petros Peluqueros sticker frisörerna också verkligen ut ur mängden bland andra experter när det kommer till färg och vårdande behandlingar.
 
”Det som vintertrött hår behöver är vård och färg, och med vår erfarenhet av skandinaviskt hår vet vi vad just skandinaviskt hår behöver för att få liv och lyster. En stor nyhet på färgfronten är en helt ny serie med färger från Wella, nämligen nya Koleston, som är Wellas viktigaste innovation inom hårfärg på mer än ett sekel. Nya Koleston ger en levande och rik färg samt reducerar slitage, även efter upprepade färgningar. Dessutom har Wella minskat antalet allergener i nya Koleston, så risken att utveckla allergi mot hårfärg är betydligt reducerad”, förklarar Petro, Petros Peluqueros holländska ägare, som startade salongen på Costa del Sol för 20 år sedan.
När det ändå talas om färg tåls det att betona extra att hos Petros Peluqueros är de perfektionister när det kommer till speciella tekniker såsom t ex populära balayage, kaliforniska slingor och ombre.
 
Petros Peluqueros arbetar bara med de bästa produkterna från Redken, Sebastian, de bästa färgerna från Wella och Redken, och gällande behandling arbetar de även med det populära märket Olaplex, som är utmärkt för att förebygga slitage i samband med färgning samt som vårdande behandling.
Pssst! Är du på semester på Costa del Sol? Tänk på att det kan löna sig att titta in hos Petros Peluqueros och piffa till din vinterstil där. Priserna skiljer betydligt jämfört med priserna i Sverige
.
Petros Peluqueros hittar du på Calle Fiesta de la Crema, i Edificio La Paloma, bara ett stenkast från Plaza de la Hispanidad. Boka tid redan i dag!
Tel. +34 952 46 71 30 / WhatsApp: 689 636 160 / Facebook: Petros Peluqueros Hairdressers

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.