Estate Stockholm-Costa del Sol – nu i Fuengirola!

Estate Stockholm-Costa del Sol – nu i Fuengirola!

Målarfärgen har knappt torkat i mäklarbyrån Estate Stockholm-Costa del Sol:s lokaler. De öppnar dörrarna nu i mars men verksamhet på kusten är redan i full gång!
 
”Estate Stockholm-Costa del Sol är en modern mäklarbyrå. Vi arbetar med noga utvalda objekt för att erbjuda våra kunder just det de söker. I vårt arbete att ge kunden den bästa servicen ingår personlig service, stort engagemang, trygghet, kunskap och erfarenhet! Flera av våra mäklare är medlemmar både i det spanska mäklarsamfundet GIPE och i Svenska Fastighetsmäklarförbundet (FMF) som registrerade svenska mäklare”, berättar Thomas Sundvall från Estate Stockholm-Costa del Sol och fortsätter: “Vi siktar inte på att följa utvecklingen inom branschen utan vill leda utvecklingen. Det ska också sägas att detta inte är ett nytt företag. Vårt Stockholmskontor öppnades 2006 och alla som jobbar hos oss här på kusten har erfarenhet från mäklarbranschen. Vi har också självklart erfarenhet av Costa del Sol, en del av oss har bott här så länge som 30 år! Tack vare vårt kontor i Stockholm, samt mäklarpartners i övriga Norden, kan vi vara behjälpliga med samma kontaktperson hela vägen från försäljning av bostaden i Skandinavien till köpet i Spanien. Och naturligtvis finns vi till hands även efter köp.”
 
Estate Stockholm-Costa del Sol:s kontor ligger vid kyrktorget i centrala Fuengirola, mer exakt Plaza de la Constitución nr 6, mellan kyrkan och postkontoret, och det är noga valt. Det är inte bara väl synligt utan även lättillgängligt tack vare det stora parkeringsgaraget under kyrktorget.
 
Exakt öppningsdatum för kontoret är i skrivande stund inte bestämt, håll utkik på
hemsidan och facebook för mer information.
 
Vill du komma i kontakt med Estate Stockholm-Costa del Sol för att köpa eller sälja en fastighet är du välkommen att kontakta dem redan nu!
Tel. +34 952 91 80 91 / Webb: estatecds.com / Facebook: Estate Stockholm Costa del Sol

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.