Är du trött på makeup som inte håller hela dagen? Fortsätt då att läsa!
Många av mina kunder på kliniken klagar ofta över problem med att få deras ögonmakeup att hålla en hel dag. Den bästa lösningen på detta problem är att pigmenterat in en semipermanent eyeliner eller ögonbryn, som sitter perfekt dygnet runt.
Det går till så att man pigmenterar in testade och icke-allergena färger i överhuden så att man får en naturlig look 24 timmar om dygnet. Färgen håller som regel ett par år varefter den utsöndras och gradvis tonar bort.
Goldeneye-systemet, som jag är utbildad inom att använda, är EU-godkänt och allt är testat så att du kan känna dig helt säker på att det inte uppstår några allergiska reaktioner mot varken färger eller nålar. Därför kan jag lova att semipermanent makeup, gjord med Goldeneye-systemet, är en möjlighet för dig – även om du är allergisk mot vanlig makeup.
Använder du glasögon är det en stor fördel samt hjälp i vardagen att slippa sitta med förstorningsglas för att lägga en fin och jämn makeup. Och även du som använder kontaktlinser kan få en semipermanent makeup gjord.
 
Med semipermanent makeup kan man göra eyeliner, ögonbryn samt läppkonturer och utbudet av färger är mycket stort. Eyeliner kan göra både längs den undre och den övre ögonfranslinjen samt i olika former och intensitet. Ögonbryn som har för lite hår eller som är helt borta, kanske på grund av ålder eller sjukdom, kan göras vackra och naturliga igen med pigmentering av färg samt 3D-teknik med uppteckning som hårstrån.
Med åldern upplever de flesta kvinnor att läpparna ser mindre ut samt att de blir färglösa. Orsaken till detta hittas i hormonförändringar i kroppen samt att cellförnyelsen inte längre är som den varit i yngre dagar. Med den permanenta tekniken kan den ursprungliga läppkonturen dras upp igen och genom skuggning kan själva läppen få lite av sin färg tillbaka.
 
En behandling med Goldeneye permanent makeup görs under lokalbedövning med kräm och är därför inte obehaglig.
Behandlingen tar ca 2 timmar och därefter rekommenderas en kontroll efter någon vecka för att få ett perfekt och hållbart resultat.
Innan behandlingen avtalas tid för en testkonsultation. Under denna tittar jag på hud, hårfärg och ansiktsdrag.
Under själva behandlingsdagen läggs en bedövningskräm över det område som ska behandlas och så börjar vi. Behandlingstiden varierar beroende på vilken teknik som används, men räkna med ett par timmar.
Under den närmaste tiden efter behandling ska det behandlade området smörjas regelbundet med en speciell kräm och det rekommenderas att man undviker sol, strand och pool några dagar efteråt.
När huden har läkt kontrolleras det behandlade området och eventuellt kan en del streck fyllas i.
Därefter har man du den lättaste och vackraste naturliga makeupen, som håller ett par år framöver.
 
Vill du ha en lätt och naturlig makeup varje dag? Ring då för information eller boka tid för en konsultation hos kosmetolog och linergist Nana Norrbom i Fuengirola på tel. 610 716 048.
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.