Lider du av eksem eller andra hudåkommor?

Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.
 
I våra behandlingar använder vi oss av laboratorietester, kostjusteringar, kosttillskott, homeopati och mycket mer.
Kanske har du ofta funderat över om utrensning egentligen är så viktigt – läkarna säger ju att kroppen kan själv – men varför blir vi då sjukare och sjukare?
Hos curra·me erkänner vi utrensning och anser att det är någonting som vi bör stötta i vår kropp minst 3-6 månader om året.
Dina utrensningssystem i kroppen är avgörande för din hälsa och ditt välmående. Är systemen belastade och behöver extra stöd så har du symptom som:
– Menssmärtor
– Huvudvärk
– Trötthet
– Brist på energi
– Apelsinhud
– Bindvävssmärtor
– Eksem
– Dålig sömn
– Svårt att bli frisk från hosta och snor
– m.m.
 
Det kan finnas många orsaker bakom att din utrensning behöver lite extra uppmärksamhet. För det första är det viktigt att vi får rätt näring – i vår näring finns det nämligen produkter som dina utrensningsorgan, som t ex levern, har behov av för att rensa ut skadliga ämnen ur din kropp, eliminera hormoner samt rensa blodet och tillföra viktiga näringsämnen.
Svavel är ett av de ämnen som din lever har stort behov av för att klara av celluppbyggnaden samt för utrensningen. Svavel finns ibland annat gröna grönsaker samt allium-familjen dit bland annat lök och vitlök tillhör.
Därnäst kan du ha en mindre fungerande tarm som har svårt att göra sig av med avfall, för att du t ex äter klistrande mat som pasta och säd, som sätter sig på insidan av din tarm och har svårt att komma vidare. Sedan kan det mycket väl råda obalans i dina tarmflorabakterier. Vår tarmflora är våra vänner, de hjälper vår beredskap, drar ut den sista näringen ur vår mat och ser till att skadliga ämnen rensas ut ur vårt system.
Ofta får vi obalans i tarmfloran på grund av kemisk medicin, antibiotika och penicillin, för mycket sötsaker samt säd. En sänkt beredskap i vår tarm stänger också in fel banditer vilket kan få konsekvenser för vår kropp. Har du opererat bort din blindtarm har det också en stor påverkan på bakterierna i din tarm då den nämligen fungerar som ett slags lager för ”goda” bakterier.
 
När vi har problem med tarmen upplever vi ofta:
– Diarré
– Förstoppning
– Uppblåsthet
– Trötthet
– Nedstämdhet
– Svårt att tänka klart
– Dålig morgonaptit
– Eksem
– Allergier och matintoleranser
 
Din kropp har behov av att byggas upp och en paus – en paus från alla sötsaker, från hel- och halvfabrikat, från stress och från utifrån kommande toxiner. Gör det du kan – det är nämligen inte allt du kan kontrollera och styra men det du kan är värt att göra!
 
Din kropp är uppbyggd av protein, grönsaker, bra fetter och massa vatten. Kanske låter det tråkigt för dig – för mig låter det än mer tråkigt att varje dag gå med symptom som håller dig borta från din potential och sätter stopp för dig själv.
Välj din kropp! Gör upp med vanor, normer och förväntningar – börja lyssna på din kropp och ge den det som den verkligen vill ha och byggs upp av. Beställ en homeopatisk ampullkur från oss. Homeopati hjälper din kropp att bekämpa sjukdom samt obalanser och återvinna sin hälsosamma, biologiska balans.
 
Vi sätter ihop en ampullkur efter dina behov och sätter in extra för din utrensning, så att du upplever mer lätthet och frihet i din kropp.
Ring till Friederich redan i dag (gratis) och berätta din kropps historia för honom så kommer han att ge dig sina bästa råd (baserat på mer än 20 års erfarenhet) till hur du kan stötta din kropp, redan samma dag!
 
Vill du göra det lilla extra för din kropp? Boka en hälsokonsultation med Friederich. Denna kan hållas antingen i Centro Sanum eller hemma hos dig.
Varje månad har Friederich dessutom en gratisdag, då du kan komma in till Centro Sanum och fråga honom om tips och råd, gratis. T ex 7 mars kl. 12-12.30 och 22 mars kl. 10-10.30.
Kom ihåg, du kan köpa dina kosttillskott via vår hemsida.
På återseende!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Läs mer på:
www.currame.com
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.