Föredrag, handläsning och själshealing – Möt Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Föredrag, handläsning och själshealing - Möt Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Föredrag

I detta föredrag kommer du in i Annemaiis värld som personlighetsläsare. Hon berättar om vem hon är, vad hon kan samt hur hennes förmågor används. Det kommer att bli lite berättelser om roliga upplevelser om hur hon i sitt liv alltid har uppmärksammat andra samt alltid trott att det att tala med djur och döda var någonting som alla gjorde. Hon berättar även om hur det är och har varit att vara spirituell/ klärvoajant. Och alla är välkomna att ställa frågor under föredraget.

Handläsning

Annemaii är utbildad personlighetsläsare v/Krumme-handläsare.
”En läsning är många saker: det är linjerna i dina händer, ovanpå händerna, dina naglar, energierna i händerna, de olika stjärntecknen i händerna och så är det inte minst klärvoajans, i vilken jag använder min klarhetskänsla, klarhetshörsel och klarhetssyn”, berättar Annemaii.

Förstå dig själv bättre

”Är du redo till att vi tillsammans går in på djupet så att du kan förstå dig själv bättre och förstå vad som evetuellt blockerar det som du innerst inne gärna vill och kan? Min läsning går in på djupet, jag ser dig och möter dig där du är i ditt liv. Mina läsningar är läkande, personliga, djupa och skarpa, och allt blir sagt med största kärlek till just dig”, säger Annemaii. Dessutom påpekar hon att du alltid har ditt fria val att använda det som hon berättar för dig. Det är ditt liv och ditt ansvar. Annemaii är bara här för att berätta och hjälpa dig längs din väg.
Har du en specifin fråga kan hon ställa in på det.
Annemaii ser verkligen fram emot att möta er alla!
 
Föredraget hålls torsdagen den 21 mars. Handläsnings/själshealing den 22 och 23 mars.
Boka tid hos Vitamina, Centro Idea, tel. 952 58 43 13
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.