Designas öppningsreception med pompa och ståt – i Loft & Roomers butik på Mijasvägen

Designas öppningsreception med pompa och ståt - i Loft & Roomers butik på Mijasvägen

Det var fullt hus när Janne och Johnny Thomsen öppnade sin nya, stora köksbutik på Mijasvägen. Butiken är en shop-in-shop i Loft & Roomers butik och naturligtvis hade Loft & Roomers också gjort sitt så att butiken var i toppklass med massa bra erbjudanden. Alla segel hade hissats så att de många gästerna fick en fantastisk eftermiddag då de var med och firade Designas öppning. Auralyn Waves stod för musiken, vinerna kom från Ka Cuenta och goda kanapéer från Chili Gourmet mättade magarna.
 
Öppningen blev en stor succé och intresserade från hela Costa del Sol kom för att hälsa på, ha en trevlig stund samt låta sig inspireras av de många fina utställningsköken, som fint stod uppställda sida vid sida med Loft & Roomers moderna möbler i skandinavisk stil. Det pratades, umgicks och ”festades” långt in på kvällen, och flera besökare lämnade butiken med några riktigt bra kökserbjudanden. Av allt att döma efter orderboken får Designa mycket att göra under våren.
Kunde du inte närvara vid öppningsreceptionen? Du kan fortfarande få 25 procents rabatt på kök, bad och garderober, erbjudandet gäller till och med 30 mars.
 
Välkommen till Designa och Loft & Roomers!
 
Öppettider mån.-fre. kl. 10 – 19, lör. 10 – 14
+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com ● www.designa.dk
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.