Dela

Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans. 
Läs mer på:
www.currame.com
www.facebook.com/currame/
instagram: @curra.me.
@curra.me
eller e-maila: info@currame.com
Kosttillskott: www.currame.nordicvms.com
Tel. till Friederich: +45 272 077 23
 
Ja, det är ju inte direkt det sexigaste att gå runt med på läppen och speciellt inte om du ska fotograferas, hålla i en presentation på jobbet eller gå på dejt.
 
De flesta människor har haft munsår någon gång i sitt liv. Faktiskt är upp till 90 procent smittade med HSV-1 (Herpes simplex virus) som är det vanligaste viruset och det som angriper mun och läppar. Det finns två sorters Herpes simplex virus, som bägge kan angripa hud och slemhinnor över hela kroppen. HSV-2 finns typiskt på könsorganen.
 
Vi smittas med herpes genom hudkontakt, så har du kysst någon med herpes, ja, då är risken ganska stor för att du har viruset latent i din kropp.
 
Det kan vara stor skillnad mellan utbrott mellan olika personer. En del får det bara ett par gånger i livet medan andra får det mer konsekvent varje gång årstiderna skiftar, och speciellt den tid på året vi är i nu.
 
De flesta människor får herpes i samband med påfrestning, känslomässig stress eller om man äter för mycket bröd, socker eller snabbmat. Herpesvirus kan bara bryta ut när nivån av aminosyran L-arginin är för hög. Man kan använda aminosyran L-lysin för att sänka L-arginin nivån.
 
Herpes talar faktiskt om en hel del om din stressnivå, depå av aminosyror och ditt immunförsvar. Är någon av dessa belastade i din kropp behövs det inte mycket innan du utvecklar herpes. Därför är jag ganska mycket en förespråkare av att förebygga. Det är nämligen mycket du själv kan kontrollera – och ändå inte.
 
Ju mer stress vi har i vardagen desto svagare immunförsvar får vi, och sedan behövs det inte mycket innan det sätts ur spel!
 
Därför rekommenderar jag dig, verkligen, att du varje dag, speciellt denna årstid, stöttar din kropp med kosttillskott!
 
– En multivitamin är bra att ta – helt enkelt för att du får alla de näringsämnen som din kropp behöver på en gång.
– Tarmflorabakterier är som ordet – bakterier för din tarm, som har behov av extra hjälp för att bryta ned näringsämnen och hålla ditt immunförsvar intakt.
– C-vitamin är någonting av det viktigaste som du kan ge din kropp denna tid. En stark antioxidant som har anti-cancereffekt och stöttar din immunrespons.
– Q10 ger energi på cellplan, och vem behöver inte det just nu?
– Omega 3 smörjer din kropp invändigt och är därför bra för kretslopp, nervsystem, tarm, hud och skelett.

När du får herpes:

L-lysin är en viktig aminosyra för riktigt många processer i din kropp och den spelar faktiskt också roll i utbrott av herpes. Herpes är nämligen en indikator på att du har lysinbrist i kroppen och genom att tillföra L-lysin minskas herpesutbrottet.
Ta tillskott av L-lysin – trappa upp dosen på följande sätt:
Dag 1: 2 x 500 mg
Dag 2: 4 x 500 mg
Dag 3: 6 x 500 mg
Dag 4: 8 x 500 mg
 
Du ska bara trappa upp tills utbrottet slutar och minskar. Den dos som du nått till ska du sedan fortsätta med i en vecka.
Köp gärna även Euphorbium comp. nässpray från Heel i hälsokostbutiken. Den kan du spraya på utbrottet och känna snabb lindring.
 
Vill du ge din kropp en energiboost samt uppleva mer vitalitet och glädje i din vardag?
Hos curra · me arbetar vi med helheten, kosttillskott och laboratorietester. Det är nämligen så att du kan göra en hormonanalys och få veta precis vad dina obalanser är och få en preciserad behandlingsplan utifrån dina obalanser, din kropp och dina behov!
 
Boka Friederich för en hälsokonsultation som görs hos Centro Sanum eller hemma hos dig: friederich@currame.com.
 
Varje månad har Friederich en gratisdag då du kan komma till Centro Sanum i Centro Idea och fråga om tips gratis. Nästa datum är 16 september kl. 15.00-15.30.

På återseende!

– Chloe & Friederich
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.