Goldeneye permanent
I oktober är permanent makeup-temat eyeliner och punktstrecksteknik. Jag har tidigare skrivit om tecknande av bryn och läppar, och nu är det ögonens tur.
Permanent makeup passar speciellt kvinnor som är trötta på att sminka sig varje dag eller dem som saknar hår och pigment.
 
Många kvinnor som kommer till mig har problem med att få eyelinern tecknad rätt eller upplever att den håller dåligt och ofta också flyter ut. Dessa problem undviks med inpigmentering av en fast eyeliner.
Eyelinern inpigmenteras med en tunn nål och det går att välja mellan alla färger. Hållbarheten är mellan 3-5 år, beroende på färg.
Innan behandling diskuteras vilken färg som passar samt vilken form som passar ögats och ansiktets linjer.
Många väljer eyeliner både över och under ögat, men om ögonen är lite små är det som regel bättre att bara sätta eyeliner vid den övre franslinjen.
 
Före behandling lokalbedövas huden och obehaget blir därför minimalt. Efter behandlingen läker huden inom ca fem dagar och under denna period uppstår en liten, tunn skorpa på ytan, denna skyddar mot bakterier och damm från omgivningen.
 
Sårskorpan faller av, av själv och det behövs inte användas några produkter under dessa dagar. Dagen efter behandlingen kan man använda mascara igen, om man vill.
 
Mellan 10-30 dagar efter behandlingen kommer man tillbaka till mig på kliniken för att kontrollera läkningen samt resultatet. Då finns möjlighet att tillföra mer färg och göra eyelinern tjockare om det behövs. Detta ingår i priset och min garanti för att hållbarheten av den inpigmenterade linern håller i åren efteråt.
 
Utöver det vanligare och oftast valda eyelinerstrecket är det också möjligt att pigmentera in ett punktstreck. Detta passar speciellt bra vid den undre franslinjen, om man önskar en lättare och ljusare look.
 
Goldeneye permanent makeup är testat och färgerna är helt rena, varför det aldrig upplevs allergiska reaktioner. Goldeneye makeupsystem används också till att teckna bryn och läpplinje.
 
Vill du ha en lätt vardag med naturlig makeup, ring så kan vi prata om det eller boka en tid för en testkonsultation hos Nana Norrbom på tel. 610716048.
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.