Boconcept sätter trenden för 2020 med nya uttryck

Boconcept sätter trenden för 2020 med nya uttryck

De spännande nya stilarna som kommer att prägla Boconcepts vinter- och vårsäsong 2020 heter Dark Wonder och New Neutrals.
Boconcept är känt som en av de mest globala möbelbutikerna som har koll på och är med till att sätta nya stilar inom design till hemmet. Det är en stolthet för företaget att kunna erbjuda mer än bara möbler och således strävar de hela tiden efter att inspirera till snygg inredning i hela världen. Detta uppnår de genom den omfattande inredningsservicen i vilken utbildade designers erbjuder skräddarsydd rådgivning till alla sorters projekt, från enkla tips i butiken till komplexa ”make overs” inklusive kollage och 3D-visualiseringar.
 
Boconcept inspirerar även med deras slående sammansättningar av rum, som ses i deras 300 butiker, som finns i 65 länder på sex kontinenter. Varje år styrs dessa samansättningar av två trenduttryck eller teman: en ljus, skandinavisk stil och en mer livlig estetik.
 
Redan nu kan du se bägge stilarna hos Boconcept i Mijas.
 
Tel. +34 951 242 092 / +34 951 492 727
 
New neutrals
 
new neutrals
 
En frisk minimalistisk stil som inspirerats av ett behov efter det grundliga och nostalgiska. Estetiken är ljus och det handlar om toner av ljusa träsorter, keramik, cement och vit marmor, som sätts ihop i en delikat palett av nästan pastellfärgade nyanser. Minimal behandling ger naturliga strukturer och mönster friheten att träda fram – en taktisk kvalitet som komplementeras av tunga textiler och veckade tyger.
 
Dark wonder
 
dark wonder 2
Mörk, dramatisk och sofistikerad. Den sensoriska kvaliteten av Dark Wonder kan inte förnekas och ger hemmet en känsla av överflöd. Över en grund med mjuka svarta färger ligger läckra, sensuella nyanser sig i dämpade toner. Mörkt läder, råskinn och mocka ligger sida vid sida om ek och marmor medan mässing, stål och glittrande ytor ger överraskande toner.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.