Svensk sommarskola på Internatskolan SSHL

Svensk sommarskola på Internatskolan SSHL

Jessica Duran, biträdande rektor på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL), besökte i slutet av november den årliga SWEA-mässan i Marbella och delade där ut en kostnadsfri plats på skolans intensivkurs i svenska till en lyckligt lottad familj. Sommarskurserna på SSHL har blivit väldigt populär. Platserna till dessa tar slut allt tidigare och merparten av sommareleverna har sökt redan innan årsskiftet. Sommarkursen är till för dem som är intresserade av att kombinera intensiv språkträning med lektioner i svensk historia, geografi och kultur både i klassrummet samt på utflykter, där man även får en inblick i hur det svenska samhället fungerar.
 
SSHL har en lång och gedigen erfarenhet av att erbjuda kvalitativ utbildning i framkant, både till utlandssvenska och hemmasvenska elever som söker en trygg och stimulerande skoltid med vuxenstöd dygnet runt.
 
Skolans läge vid Mälarens strand ger möjlighet till studiero kombinerat med ett naturnära friluftsliv. Det är nära till Arlanda flygplats och det finns goda tågförbindelser till Stockholm samt övriga landet.
 
Hos SSHL är helheten viktig. Engagerade lärare, house tutors, fokus på individen, studiero och en sund studiemiljö är förutsättningar för att nå goda studieresultat. Det skapar möjligheten att stimulera elevernas personliga talanger, vilket säkerställer att skolans betygsresultat ligger över riksgenomsnittet i Sverige sedan många år tillbaka.
 
SSHL hälsar välkommen att hälsa på! Era barn är varmt välkomna att provbo på ett elevhem och följa en klass på SSHL under några dagar. SSHL arrangerar specifika datum för provboende under läsåret, men det går även bra att boka individuella datum.
 
Läs mer om sommarkurser på: https://sshl.se/utbildningar/sommarkurser/
Läs mer om besök och provboende: https://sshl.se/provbo
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.