I drygt 10 år har hon gjort de små änglarna som finns i guld och silver med pärlor i regnbågens alla färger. Det har blivit åtskilliga donationer till olika djurinternat. Med donationer syftas det på hundmat, filtar, rengöringsmedel eller presentkort till veterinär, som utgör stora kostnader för internaten.
 
”Jag donerar aldrig pengar”, säger Judith, som tidigare själv körde ut med mat m.m. Men nu när bilen bytts ut mot en mindre modell är det oftast presentkort till veterinär som doneras.
 
Säljer änglarna bra doneras det till flera olika internat som Judith haft kontakt med under åren.
”De senaste åren har försäljningen gått sämre så då har donationerna bara gått till Fidelio i Benalmádena. Det är nämligen dem jag stöttat längst. Men jag vill så gärna kunna hjälpa andra internat på kusten, men för att kunna göra det krävs det att fler änglar säljs. Jag vill gärna sälja många fler men det är bara de människor som kommer dit där de säljs som ser dem och köper dem”, berättar Judith, som tillägger att änglarna kan skickas med post inom både Spanien och till Skandinavien, och vill man det kan man till och med betala med MobilePay.

Donera dina pärlor

Utöver att köpa änglar kan du även stötta Judiths ängel-välgörenhet genom att donera dina gamla pärlsmycken. Det kan bli många söta och vackra änglar av gamla pärlor. I stort sett alla pärlor kan användas, i alla färger och material. Judith gör änglarna för hand och kan göra riktigt många.
”I början köpte jag allt material, även pärlorna, men det är roligare och även mer unikt att använda begagnade pärlor, liksom att det självklart också bidrar till att hålla utgifterna nere då jag på så sätt bara behöver köpa metalldelarna”, säger Judith och tillägger att metalldelarna är nickelfria och allergitestade.

Här hittar du änglarna

Är du intresserad av att stötta djuren och köpa Judiths änglar kan du göra det genom Facebooksidan An Angel Nonprofit, men änglar finns även hos Club Danés, i den danska kyrkan Margrethekirken, UniOptica, Vikingos City och Vikingos Minimarket. I bägge Vikingos-butikerna finns också insamlingsbössor till smycken, om man vill donera sina gamla pärlhalsband.
 
Håll dig uppdaterad när det kommer nya änglar m.m. på Facebooksidan An Angel Nonprofit.
 
Av Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.