Soul Marbella – Moderna hem med hjärta och sinne

Soul Marbella – Moderna hem med hjärta och sinne

Soul Marbella är mer än nybyggda bostäder, det är ett välplanerat bostadsområde bestående av fem faser, byggda på 120 000 m2 land omgivet av banorna på Santa Clara Golf, öster om Marbella.

Omslutet av Santa Clara Golfs grönska, med bergen på ena sidan och Medelhavet på andra, ligger Soul Marbella på en liten höjd nära stranden, vilket bjuder på en imponerande utsikt. Och även om det här bara är tal om en liten höjd är det tillräckligt för att ge en fantastisk utsikt över omgivningen.

Detta är platsen för ett exklusivt, nytt område bestående av lyxiga livsstilsbostäder som kommer att byggas i fem faser, varav den första lanserades i somras. Grundat på det sydvästligta läge har den första urbanisationen, bestående av 42 moderna bostäder, fått namnet Sunset. Härifrån syns nämligen kvällshimlen från de olika bostäderna i komplexet.

Första fasen består av 28 lyxiga lägenheter, tolv parhus och två villor. Med byggareor som börjar från 170 m2, med tre eller fyra sovrum, har dessa rymliga och lyxigt moderna bostäder även marknadsledande specifikationer när det kommer till teknisk, estetik och energi, som inte bara erbjuder bekvämlighet och stil utan även hälsosam levnadsmiljö.

Inne i det säkra grindsamhället, som ligger bara några få hundra meter från några av Marbellas bästa stränder, kommer det även att finnas fina resortfaciliteter som fem simbassänger, inklusive en infinitypool som ingår i avdelningen med gym och spa – allting med utsikt mot väster.

När allt är färdigbyggt kommer Soul Marbella även att erbjuda kontorskollektiv och gemensamma trädgårdsområden, café och conciergeservice.

Soul Marbella Sunset

Med design som bjuder på rena, vita linjer ackompanjerat med naturmaterial samt beläget i frodig grönska är Soul Marbella Sunset ett av de finaste exemplen på smakfull modern arkitektonisk design, som tack vare den känsla och omsorg som lagts in i dess proportioner, orientering och detaljer. På utsidan är linjerna räta, men utan att det blir hårt, och inspiration till detaljer har hämtats från tidig modern arkitektonisk design.

Området är som nämnts uppdelat i fem faser: tre av dessa har designats av Gonzalez & Jacobson och två av Manuel Burgos. Den första fasen, Sunset, har skapats av Gonzalez & Jacobson, som framgångsrikt lyckats fånga konceptet som skapats av Aedas Homes. Sistnämnda ville skapa nya lyxiga bostäder med tonvikt på 2000-talets koomfort, stil, komfort och hållbarhet. Så kortfattat – hem som till fullo tar till godo klimatet, utsikten och livsstilsmöjligheterna som finns i Marbella, speciellt med det priviligierade läget vid Santa Clara.

Resultatet är villor och lägenheter som utstrålar harmoni och elegans. Kvalitetsmaterial och konstruktioner som når kvalifikationerna för de högsta energicertifieringarna. Önskan om att skapa ett hållbart projekt kompletterar designen och ökar ytterligare livsstilsaspekten i Soul Marbella Sunset.

”Ingen har tvingat oss till de stora investeringar som varit nödvändiga för att höja projektet över Marbella-normen till BREEAM-standard, men det är det som vi tagit sikte på, helt och fullt”, säger Álvaro Marcos Concio, kommersiell chef för projektet.

Resortliv

“Det som gör Soul Marbella så speciellt är konceptet med att bo på en resort”, säger Álvaro. “Det börjar med kvalitet, design, layout och komforten som bostäderna erbjuder liksom även detaljerna och slutförandet; vilket sedan fortsätter med detaljer specifika för området såsom att det är ett grindsamhälle, omgivningen är vackert och trafiken minimal; och tillslut fortsätter det med bekvämligheter typiska för en livsstils-resort som de spektakulära polområdena, conciergeservice, kontorskollektiv och avslappningsområde med spa och gym i toppklass, vilka också präglas av den fantastiska utsikten som området kring den stora infinitypoolen har.”

I samma linje erbjuder Soul Marbella olika bostadstyper och storlekar designade för att erbjuda ett så brett utbud av livsstilsalternativ som möjligt, och detta ses redan i Sunset, som har delats in i tre bostadstyper: lägenheter, parhus och villor. Alla har samma standard när det gäller kvalitet av design och material, liksom utsikten mot Marbella ned mot Gibraltar.

”Naturligt ljus och utsikt finns i alla sällskapsrum och sovrum”, tillägger Álvaro, vars eleganta kontor och mötesrum på platsen reflekterar det som ägare av bostäder i Soul Marbella kan förvänta sig när det kommer till design, material och slutförande.

Det finns många valmöjligheter för rymliga, öppna planlösningar som alla bostäder kommer att utrustas med senaste, infälla belysningen, värme- och ljudisolering, stora porslinsstengods samt avancerade hemautomatiksystem liksom även stora panoramaterrasser, moderna hög specialiserade kök och fina badrum. Villorna har egna privata trädgårdar och pooler medan lägenheterna drar nytta av att ha ett högre läge, vilket erbjuder riktigt imponerande utsikt över omvigningen.

”Soul Marbella handlar om lyxboende på 2000-talet, så konceptet med de vackert utformade, inredda och färdiga hemmen skapar ett erbjudande som också tar hänsyn till fritidsfaciliteter, hälsa, gemensamma utrymmen samt även arbetsfaciliteter på plats. Att vara omgiven av allt det som Marbella har att erbjuda men att ha din egen livsstilsresort hemma.”

www.soulmarbella.aedashomes.com

Tel. 951 560 281

Calle Green, Marbella

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.