AHN – din förening på Costa del Sol – juni 2024

AHN – din förening på Costa del Sol - juni 2024

Även om AHN stänger sina lokaler över sommaren, så har AHN mängder av rabatter, erbjudanden och förmåner, vare sig det gäller hyra fordon, vård, säkerhet eller träning.

Golf, boule och att besöka restauranger eller handla i butik med AHN-rabatter är givna aktiviteter även under sommaren.

Det lönar sig att vara medlem, årsavgiften är enbart 40 euro.

www.ahn-fuengirola.net/medlem

Ny medlemsförmån för AHN-medlemmar

Nu får alla AHN-medlemmar 20 % rabatt på all sjukvård hos HC Marbella internationella sjukhus.

Svensktalande läkare med svensk och spansk läkarlegitimation.

AHN-medlemmar kan välja att gå till vårdcentral i Fuengirola hos Nordic Medical Center eller Dr. Anders Gimsing på Vithas. Läkarna finns även på det toppmoderna internationella sjukhuset HC Marbella för avancerad sjukvård och eget laboratorium.

Svensktalande läkare tar hand om AHN-medlemmar och ger 20 % rabatt på sjukhusvård även om ett försäkringsbolag eller Försäkringskassan betalar.

Välkomna alla AHN-medlemmar till Costa del Sols bästa sjukvård, du behöver bara visa upp ditt AHN-medlemskort. www.ahn-fuengirola.net/blimedlem

Video om HC Marbella sjukhuset.

AHN-Golf

Med ett AHN-medlemskap spelar du till rabatterad greenfee på många av Costa del Sols mest populära banor. AHN har säkrat bra starttider och har ett webbaserat IT-system för anmälan, startlistor och resultat till tävlingarna. Inloggning sker via ens angivna epostkonto.

Omberg Golf Resort
Sommarens stora AHN-golfhändelse är ett fantastiskt erbjudande att spela golf tillsammans på vackra Omberg Golf Resort vid Vätterns strand. 26–27 juni spelar man Eclectic över två dagar. Golfpaketet innehåller en övernattning, 2 greenfee, en frukost, en middag och en lunch och kostar 2 654 kr/person i dubbelrum.

Vill man ha en inspelningsdag den 25/6 så kostar övernattning med frukost samt ”pyttipanna-middag” 775 kr extra + greenfee. Inspelningsrundan bokas på egen hand direkt med Omberg. https://www.ombergsgolfresort.se/

Sparren Golf

Spela Sparren i sommar! Alla medlemmar i AHN Fuengirola-Mijas kan spela på Sparren Golfklubb för 250 kr hela sommaren. AHN har lyckats få bra rabatt på denna fina 18-hålsbana som ligger nära Rimbo vid E18 mellan Stockholm och Norrtälje.

Mer info om banan på: sparrengolf.se

För allmän information, klicka in er på AHN:s hemsida gällande Golf
https://www.ahn-fuengirola.net/golf

Exempel på aktuell GreenFee:

Mijas Golf 63 euro (jmf. 95 euro Los Olivos)

Alhaurín Golf 45 euro ink. buggy (jmf. 85 euro)
Specialerbjudande med mat och dryck finns.

Rio Real Golf 72 euro (jmf. 172 euro). Läs mer på: 
www.ahn-fuengirola.net/golfvouchers

Aktuella Restauranger med rabatter!

Ger 15 % vid uppvisande av AHN-kortet, restaurangerna ändras löpande.

Passa på att njut under sommarmånaderna!

PROHIBITION, Puerto Deportivo, Internationellt kök

Tipi Tapa, Calle Málaga 4, Specialister på kött och har flamencoshow

SAVO Brasseri & Bar, Calle Moncayo 37, läckra smårätter i en nyrenoverad lokal

Mängder av nödvändiga rabatter

Ett flertal livsmedelsbutiker, larm, hälsa, sjukvård, tandvård, uthyrningar, sport och service etc. Se AHN:s hemsida för vidare information. Passa exempelvis på att handla skandinaviska produkter på Aptito till rabatterade priser.

Rabattsystemet utvecklas ständigt, så klicka in er för att botanisera bland alla AHN:s fantastiska rabatter och erbjudanden. Det lönar sig att vara medlem i AHN.

https://www.ahn-fuengirola.net/benefits

AHN-Boule (Petanca) är gratis

AHN har reserverade banor vid Nuevo Oasis i Los Boliches även under sommaren, men ingen samordnad ledning eftersom många har åkt hem till Sverige.

Så samla gärna ihop ett AHN-gäng och passa på, men ta med egna klot. Banorna är reserverade kl. 17.00–19.00 måndag, onsdag och fredag.

AHN Mat & Vin

AHN:s Mat och Vingrupp önskar alla en glad och smakrik sommar! Och att de som är med i gruppen, eller som vill medverka, noterar de prisvärda och kulinariska restauranger som är lämpliga för besök i höst.

Välkomna till gruppen som finns på Facebok AHN Mat&Vin och AHN:s hemsida www.ahn-fuengirola.net/mat-vin.

AHN Lawn Bowls

Innan sommaruppehållet så har nu sex nya spelare från AHN-gruppen tävlingsdebuterat för Mijas Lawn Bowls Club i match mot ett engelskt klubblag på besök i Spanien. Vi gratulerar till framgången för Classe, Maggan, Hasse, Kaija, Sten-Olof och SallyAnn. Det kommer att bli en spännande höst.

AHN behöver volontärer!

AHN är en ideell förening som är helt beroende av frivilliga krafter och har ett stort behov av volontärer, så kontakta någon från styrelsen eller via epost: info@ahn-fuengirola.net om ni är intresserade av att hjälpa till.

AHN återvänder med mängder av aktiviteter i höst !

AHN hälsar härmed alla nya som gamla medlemmar en mycket trevlig sommar!

https://www.ahn-fuengirola.net

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.