AHN – din förening på Costa del Sol

AHN - din förening på Costa del Sol

AHN föreningslokal med Reception och Café: Las Rampas, Fuengirola; 952 474 750

Öppettider tisdag och fredag kl. 12.00—15.00, kan variera, så håll er uppdaterade på hemsidan

https://www.ahn-fuengirola.net

AHN har mängder av rabatter, erbjudanden och förmåner, vare sig det gäller hyra fordon, vård, säkerhet eller träning. I de egna lokalerna finns goda smörgåsar, öl, vin, kaffe och andra drycker, och trevligt umgänge. Under året har en breddning med fler intressanta aktiviteter genomförts.

AHN stänger för säsongen 14 maj, och hälsar alla välkomna tillbaka 17 september.

Det lönar sig att vara medlem!

Årsavgiften är endast 40 euro

www.ahn-fuengirola.net/medlem

Aktuella Restauranger med rabatter!

Ger 15 procent rabatt vid uppvisande av AHN-kortet, restaurangerna ändras löpande.

La Taperia AC/ Coronel Ripollet 4. Fantastiska Tapas, och god öl på tap.

Simply Scandinavia, Avenida de los Boliches 4, skandinavisk mat med en internationell känsla

PROHIBITION, Puerto Deportivo, Internationellt kök

Tipi Tapa, Calle Málaga 4, Specialister på kött och har flamencoshow

Golf med lägre greenfee!

Ett 20-tal rabattavtal

Rabatter med de mest attraktiva banorna längs Costa del Sol, intjänat redan efter ett par rundor.

Exempel på aktuell GreenFee

Mijas Golf 63 euro (jmf 95 euro Los Olivos)

Alhaurín Golf 45 euro inkl. buggy (jmf. 85 euro)

Río Real Golf 69 euro

Specialerbjudande med mat och dryck finns.

www.ahn-fuengirola.net/golfvouchers

Den 26–27 juni genomför AHN en golftävling i Sverige på vackra Omberg Golf och Resort, som ligger vid Vätterns strand. Det är en tvådagars Ecletic, så det är både övernattning och en trevlig middag tillsammans på kvällen. Tävlingen är öppen för anmälan redan nu för medlemmar i AHN.

AHN-Boule (petanque) gratis!

Spel och umgänge på reserverade banor vid Nuevo Oasis i Los Boliches, nu ändrat till måndag och onsdag kl. 17.00, bara att dyka upp om man är medlem i AHN.

Utflykter på MC!

”Hjärngänget” intern MC-club

Alla är välkomna, där presidenten planerar dagsturer flera gånger om året på slingriga vägar och intressanta miljöer. Obligatorisk anmälan.

Den 4 april genomfördes en lugn och fantastisk åktur med tio hojar, via Alhaurín el Grande, Salea,  Cuevas de Bercerrol och Casarabonera till målet som var Setenil de las Bodegas – byn där klipporna hänger över gatorna och där restaurangerna ligger som ett pärlband inbäddade i grottor utmed flodfåran. En by som bara måste ses om man inte varit där tidigare.

Nästa MC-tur genomfördes den 18 april in i landet mot Antequera och vi gjorde liksom tusentals flamingos, ett stopp vid den stora saltvattenlagunen i Fuente de Piedra.

Nu är våren här, vandringar för din hälsa!

Promenader håller dig frisk och fysisk aktivitet är den bästa medicinen! Vandringarna sker i Fuengirola och Mijas. Gärna nära naturen men även i ren stadsmiljö. Målsättningen är att få röra på kroppen samt att upptäcka miljön i närområdet.

Varje måndag kl. 11 samlas vi för en i förväg planerad vandring på några timmar, med paus. Samling sker vid busstationen, det är nu bara att planera in nästa tillfälle.

Vandringen den 22 april med start via buss upp till Mijas Pueblo, promenad med fantastiska vyer mot Benalmadena, och tåget tillbaka.

Konst- och målargruppen!

Ett kreativt gäng som träffas för att inspirera varandra framför en kanvasduk. Helt valfri teknik och nivå på kunnandet. Vi träffas på måndagar kl. 11.00. Den glädje gruppen känner genom att måla vill man gärna dela med sig till er som vill ansluta till vår grupp och AHN. Man välkomnar både nybörjare och dem som har målat mycket.

AHN-Padel med rabatt!

Spel och träning vid Hotel Monarque Park Torreblanca Fuengirola. Rabatt på hela 5 euro per gång för AHN-medlemmar, och coachning finns på plats, vare sig man är nybörjare eller redan etablerad spelare. Obligatorisk anmälan.
Fasta tider är tisdagar och torsdagar kl. 17.00.

Vi genomför turneringar och den 23 mars genomfördes en padelturnering med prisutdelning och på kvällen hölls en middag på en AHN-medlemsrestaurang – Simple Scandinavian.

AHN-Bridge i våra egna lokaler!

Vi spelar bridge i våra egna lokaler på tisdagar och fredagar kl. 15.30. 1 euro för medlemmar, 5 euro för icke-medlemmar. Obligatorisk anmälan. Blir numera oftast fullsatt. Om du saknar en spelkompis så löser vi det. Sommaruppehållet börjar efter den sista sittningen den 7 maj.

AHN-Lawn Bowls med mästare!

Träning, spel och en öl, endast 5 euro per gång för medlemmar, då ingår utrustning och coaching av Svenska Mästare. Spelplan på vägen upp mot Mijas Pueblo. Obligatorisk anmälan via WhatsApp.

Denna mycket intressanta och spännande sport har nu gått ifrån ”prova på” till träning och spel. För tillfället spelar man på tisdagar kl. 14.30, men dag och tid kan ändras om banan är upptagen för ligaspel. Det är ca 20 personer som spelar återkommande, men betydligt fler får plats.

Gruppen har nu utvecklat sitt spel och det är kul att se att nivån har förbättrats väsentligt, från de första testerna.

Det har förekommit förväxling med Boule, så man använder från och med nu namnet Lawn Bowls.

AHN-Schack i våra egna lokaler!

Den sista gången blir den 1 maj, men startar upp igen i första veckan i oktober, då det finns plats för fler deltagare.

Mat, tapas och dryck!

Kockligan har nu återuppstått, där man i trevlig samvaro lär sig laga allt från tapas till festmåltider. Vi tar nu ett sommaruppehåll och återkommer till hösten. I övrigt planeras aktiviteter som Oktoberfest, grillning vid Fuengirolas grillbåtar, tapasrundor och olika typer av provningar med mat och dryck. Det kommer att bli en mycket spännande höst.

Informationskvällar!

På utvalda torsdagskvällar kl. 19.00 håller vi intressanta föreläsningar med viktig information och ibland lite mer lättsam underhållning.

Den 11 april genomförde AHN en informationskväll ”Vad ska man göra vid dödsfall”. Vid dödsfall i Spanien täcker INTE svenska eller nordiska försäkringar alla kostnader eller den hjälp som behövs. Informationskvällen genomfördes med hjälp av Albia försäkringar och Wallin & Partners. AHN har även medlemsrabatt på 250 euro samt vägledning och praktisk hjälp av svensktalande personal på plats vid dödsfall i Spanien av ALBIA.

AHN behöver volontärer!

AHN är en ideell förening som är helt beroende av frivilliga krafter, så kontakta reception, någon från styrelsen eller via mail info@ahn-fuengirola.net om ni är intresserade av att hjälpa till.

Vår och höst bjuder AHN sina hjälpsamma volontärer på en volontärsmiddag på någon trevlig restaurang. Lördag den 13 april genomfördes en mycket uppskattad volontärsmiddag på restaurangen Caracola, där vi passade på att fira en av våra verkliga trotjänare Tommy Gustafsson som fyllde 80 år den 13 april.

https://www.ahn-fuengirola.net

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.