AHN Golf – April 2022

AHN Golf - April 2022

220219 Golfhäftet Trophy på El Chaparral

Ett 25-tal par hade förväntningar på att få vinna priset att spela och övernatta på Bro Hof Slott sommaren 2022. Eva och Björn Lagerlöf vann en övertygande seger med 47 p. GRATTIS!

Övriga pristagare var Sari Harilainen och Stefan Jaensson 44 p, Leif Eriksson och Leo Olsson 43 p, Ann-Christine Lidén och Tom Knutsson 43 p, Eira och Peter Olofsson 42 p.

220221 Klubbtävling AHN – Cañada på Mijas

Klubbtävlingen på Mijas Olivas mot Cañada spelades som fyrboll, bästboll. Vi var 28 spelare per sida, som i strålande solsken hade en hård och tät match, som slutade med oavgjort 7 mot 7.

Glada pristagare.
Två eldsjälar: Bengt Fahlstedt och Eckhardt Metzner.

Cañadas representant Bengt Fahlstedt framförde ett stort tack till Kristina Metzner och Eckhardt Metzner, Ann-Helene Carlsson och Margareta Andersson för deras insatser för detta trevliga arrangemang. Han välkomnade samtidigt AHN till La Cañada i höst för returmatch.

AHN:s Golfverksamhet

https://www.ahn-fuengirola.net/golf

På vår hemsida kan du finna information om AHN:s golfverksamhet och annan nyttig information om När, Var och Hur vi bedriver våra tävlingar och vilka spelare som har haft framgångar i spelet.


Månadens blomma

Tisteln får symbolisera, vad vi som golfarrangör vill dela ut, när avbokningarna strömmar in vid minsta lilla procent nederbördsrisk. Erfarenheten visar att vädret på speldagen varit betydligt bättre än vad prognosen visat.


Spelprogram – Kalender

Vi har fullt program fram t.o.m. april.

Välkomna med era anmälningar: https://bokning.ahngolf.net/

Event IDSpelformEvent
April  
01 AzataPBVeckotävling
04 Los LagosSGVeckotävling
06 Santa ClaraPBVeckotävling
08 ParadorSGVeckotävling
11 Los OlivosPBVeckotävling
13 SantanaSGEclectic 3 & Veckotävling
15 AlhaurinScramble PB 4M 
18 Los OlivosPBVeckotävling
22 ParadorSGVeckotävling
25 Los OlivosPBVeckotävling
27 SantanaSGVeckotävling

28-30 juni.  Sommargolf på Ombergs Golf Resort

20-årsjubileum

Välkomna att spela med oss i sommar på den vackra banan utmed Vättern. Det är 20-årsjubileum för Sommargolfen, så det kommer att bli lite extra festligt.

Det går bra att anmäla sig fr.o.m. 15 april.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.