AHN Golf – Maj 2021

AHN:s golfande medlemmar har haft det väldigt förmånligt i vår. Vädret har varit lysande, golfbanorna i jättefint skick – inte så nötta, gott om bra teetimes, även på de mest populära banorna, och inte minst betalat greenfee till suveräna, rabatterade medlemspriser. 

Att kunna spela Río Real för 50 euro har givetvis lockat många att spela den fantastiska banan. 

Det har också varit stort intresse för att prova Santa Clara, den senaste banan som AHN skrivit avtal med.

Påpassligt har många spelat Mijas Los Lagos, då greenfeen varit förmånligare än någonsin.

Många medlemmar har valt att bli kvar i Sverige för att bli färdigvaccinerade mot covid-19. Det finns således ett stort uppdämt behov att till hösten träffas för att spela kustens fina golfbanor och delta i föreningens opretentiösa tävlingar. 

Men det finns dock en möjlighet att redan i sommar träffas i Sverige och spela AHN:s traditionella Eclectic-tävling på Ombergs Golf Resort den 30 jun – 1 juli.

Månadens blomma går till Ann-Helene och Sören Carlsson för deras stora insats som tävlingsledare i AHN Golf under pandemivåren.

Blomman är en orkidé, fjärilsnyckel (anacamptis papilionacaea). Blommar i Málagaprovinsen mars-maj. 

Välkomna till Omberg och AHN:s evenemang på Costa del Sol. 

AHN:s Golfkommitté

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.