Al-Thani borta – Málaga CF styrs nu av administrator

Al-Thani borta – Málaga CF styrs nu av administrator

Presidenten och huvudauktionären för Málaga Club de Futbol, shejk Abdullah Al-Thani från Doha i Qatar, uteblev från domstolen i Málaga, där klubbens minoritetsauktionärer hade stämt honom för bedrägeri och penningtvätt. På de grunderna vidtog domaren åtgärder och tog bort honom och hans tre barn i styrelsen, Nasser, Nayef och Rakan, från ledningen i klubben. Resten av säsongen kommer således Málaga CF ligga i händerna på en av sommaren utpekad administrator. Namnet på denne offentliggjordes under torsdagen och det handlar om Málaga-advokaten José María Muñoz, som i 40 år arbetat med examensbevis i företagsstudier och han har en kandidatexamen i skatterådgivning från San Pablo CEU University.

Mannen, som nu alltså fattar tyglarna i Málaga CF får kontor i Martiricos – Málaga CF:s huvudkontor på Estadio La Rosaleda.

Vidare dömdes Al-Thani till att betala en deposition på 5,4 miljoner euro. Betalas ej detta kommer det att utmätas från hans tillgångar i Spanien.

På söndag spelar Málaga CF hemma på La Rosaleda mot Racing Santander. Matchstart kl. 18.15.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.