Alma av Siesta Homes – Ojämförbar livsstil.

Alma av Siesta Homes - Ojämförbar livsstil.

Alma är det senaste projektet från Siesta Homes, ett boutiqueprojekt med 16 smakfullt inredda och vackert färdigställda lägenheter med utsikt över golfdalen i La Cala de Mijas och spektakulär 180-graders havsutsikt. Detta privata grindsamhället erbjuder lugn, bekvämlighet och avkoppling i en miljö med närhet till allt man kan önska sig. Alma är det ultimata uttrycket för en filosofi som sträcker sig längre än till att bygga fastigheter och som syftar till att skapa en sann livsstilsmiljö. Av denna anledning kommer de boende i Alma att kunna välja mellan ett flexibelt skräddarsytt utbud av conciergetjänster som Siesta Homes är kända för. En bostad med full service på Alma är långt mer än bara en lägenhet, den är ett uttryck för en livsstil!

Detta grindsamhälle med låg täthet, som undviker kvantitet till förmån för kvalitet, ligger vackert i söderläge och gränsar till La Cala Hill Club, ett större projekt som också bär Siesta Homes namn. Omgiven av några av de mest populära golfbanorna på Costa del Sol som Calanova Golf Course, La Cala Golf, Miraflores och El Chaparral är det ett perfekt läge för golffantaster. Med endast sex minuter till stranden och byn La Cala de Mijas är Alma ett äkta paradis av lycka, där kosmopolitisk atmosfär blandas med bykänsla.

För den arkitektoniska utformningen av projektet ansvarar Maiz y Díaz Arquitectos och Alma kan användas som ett perfekt exempel på den höga kvaliteten av deras arbete, innovation och engagemang för att harmonisera med miljön och respekten för landskapet i deras arkitektoniska- och stadsplaneringstjänster. Det är en modern design som smälter in i våra skandinaviska rötter och fokuserar på det mysiga för att skapa bekväma utrymmen som kombinerar inom- och utomhusliv och ger maximal exponering av den fantastiska utsikten över Medelhavet.

Alma uppfyller alla dessa krav och mer därtill, och har utformats specifikt och kärleksfullt på bästa läge som inte förtjänar något annat än den allra bästa kvaliteten. Där det en gång i tiden bara accepterades en marknad i Marbella finns nu många av de finaste moderna fastigheterna i angränsande områden som Mijas och La Cala, som har blivit ett nytt exklusivt område som just nu är i ropet.

Enligt Morten Remo, grundare och vd för Siesta Homes, ”var målet med projektet att skapa en liten boutique-resort med en unik identitet samtidigt som den följer Siesta Homes filosofi. Tanken har hela tiden varit att bygga en unik miljö som påverkar välbefinnandet och den allmänna livsstilen positivt”.

Den första utmaningen var att möta den starka konkurrensen i området. De angränsande byggnaderna har också inomhusutrymmen integrerade med utomhusmiljön, modern design och gemensamma områden har flera fritidsfaciliteter, i kombination med integrering av hemautomation och teknik. Det finns även ett brett utbud av olika bostäder och olika stilar, med möjlighet att välja mellan golf, hav- och bergsutsikt.

Alma är en harmonisk blandning av modern bekvämlighet och medelhavscharm – själva förkroppsligandet av vad en fastighet på 2000-talets Costa del Sol bör vara. Detta är ett projekt som inte liknar något annat och som gör rättvisa åt sitt privilegierade läge.

Siesta Homes är ett etablerat företag som arbetar med att upprätthålla och lyfta den livsstil som finns i Marbella och dess omgivningar genom vår ”go to”-fastighetslösning när man söker en fastighet på kusten, eftersom vi är utvecklare, konstruktörer, arkitekter, inredningsarkitekter, fastighetsmäklare och fastighetsförvaltare. Vi täcker alla dessa tjänster och kopplar samman varje enskild sträng i köpet av ert drömhem. Vår djupa förståelse för Costa del Sols fastighetsmarknad och de nära band vi skapar med bostadsköpare gör det möjligt för oss att undvika hinder och hitta kreativa lösningar för alla behov.

Siesta Homes är mycket mer än bara en fastighetsspecialist, det är ett företag med en serviceinriktad filosofi där designen är en central del. En av Siesta Homes Groups divisioner är Siesta Design. Detta är en inredningsbutik med ett perfekt läge i Marbella, precis bredvid Nueva Andalucías tjurfäktningsarena, en fullfjädrad inredningstjänst där kunden upplever hur vi brinner för design och älskar det vi gör, förvandlar utrymmen med hjälp av erfarenhet och djup produktkunskap samt har ett öga för form, dimensioner och funktion. Vi behandlar varje kund som en individ för att förstå exakt vilken typ av inredning och livsstil de vill uppnå med sitt nya hem.

Få mer information

För mer information, priser och specifikationer om Alma

QR + alma@siestahomes.com + WhatsApp/Mobile: +34 689 289 669

Få en kostnadsfri konsultation

Siesta Design

QR + victoria@siestahomes.com + +34 658 754 016

Besök vår inredningsbutik

Ctro. Comercial Plaza 44, CP 29660 Marbella (Málaga), Spanien

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.