Auto Lounge Marbella – biluthyrning och privatleasing

Auto Lounge Marbella – biluthyrning och privatleasing

Fototext: Oskar Henriksson tillsammans med Auto Lounge VD och grundare Christian Skaar.

Äntligen har Auto Lounge kommit till Marbella. Firman som erbjuder person- och sportbilar för uthyrning och privatleasing. Auto Lounge Marbella har bilar för alla. Flottan består av populära bilar (alla nya modeller med extrautrustning) som t ex Fiat 500, Abarth, Jeep och BMW, men den främsta efterfrågan de möter på Costa del Sol är på superbilar som t ex Ferrari och Maserati samt cabrioleter, som ju passar utmärkt att lyxa till weekendresan med, och de har ingen bilbrist!

”I Sverige är Auto Lounge väletablerat sedan 16 år. Nu etablerar vi oss i Marbella och erbjuder uthyrning och privatleasing av kvalitetsbilar på plats, utan krångel. Hyr bil för en dag, en weekend eller en månad, eller privatleasa om du stannar på kusten en längre period, så slipper du köra ned din egen bil från Sverige till Spanien”, säger Christian Skaar, Auto Lounges grundare och VD, och fortsätter: ”I Skandinavien är Auto Lounge den största återförsäljaren av FIAT, Abarth, Alfa Romeo, Opel, Peugeot och Jeep. Nu breddar vi verksamheten med Auto Lounge Marbella här vi till en början främst satsar på biluthyrning och privatleasing till förmånliga priser, men vi ser redan att utvecklingsmöjligheterna är många.

Hos Auto Lounge Marbella är villkoren lätta att förstå, försäkringen överskådlig och självrisken förnuftig, och du riskerar inga dolda extraavgifter.

På plats i Marbella välkomnas du av Oskar Henriksson, som ser till att din bilupplevelse blir guldstjärnan på din vistelse i Spanien.

Auto Lounge Marbella (samma lokal som Mental Motorsport)

Pol. Ind. Nueva Campana, nave 109, Marbella

www.autolounge.se

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.