Clínica Dental Escandinava har öppnat ny klinik i Sitio de Calahonda

Clínica Dental Escandinava har öppnat ny klinik i Sitio de Calahonda

Clínica Dental Escandinava grundades 1986. Sedan dess har de haft glädjen att utvidga sin klinik flera gånger. I dag har de fem konsultationsrum, två med inbyggd kirurgutrustning för deras många implantatbehandlingar.

Det arbetas alltid hos Clínica Dental Escandinava och för att tillmötesgå önskemål från kunder i områdena kring Calahonda, Elviria och Marbella har Clínica Dental Escandinava i april i år öppnar en ny klinik i Sitio de Calahonda. Här har det också tagits hänsyn till möjligheten att utvidga med fler konsultationsrum. De har startat ett samarbete med två tandläkare med många års erfarenhet och Anna, deras erfarna receptionist, hälsar välkommen på kliniken i Sitio de Calahonda.

De många kunderna kommer fortfarande kunna möta både Caroline, Tine, Monica, Alba och Jennifer på båda klinikerna. På samma sätt kommer tandsköterska Sandra och tandläkarna Anders och Andreas fördela sina arbetsdagar mellan de två klinikerna.

De är mycket för kosmetisk tandvård och många patienter efterfrågar tandblekning och kronbehandling för att få ett vackert, vitt leende. Nu kan dessa behandlingar erbjudas i både Fuengirola och Sitio de Calahonda.

Clínica Dental Escandinava har redan fått många positiva reaktioner kring den nya kliniken från patienter i områdena kring Calahonda, Elviria och Marbella.

Fuengirola:
C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I,
Paseo Marítimo Rey De España 95
Tel. +34 952 660 167 

Sitio de Calahonda:
Centro Comercial Los Cipreses 4, 1-3B.
Tel. 952 933 934

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.