HomenetSpain – Mäklaren med dig i fokus växer!

HomenetSpain - Mäklaren med dig i fokus växer!

Efter drygt 10 år på Costa del Sol och hundratals sålda fastigheter har HomenetSpain en gedigen kunskap och stor kännedom. Med dem kan du känna dig helt trygg.

HomenetSpain har tillgång till hela marknaden och hittar bostaden du söker, oavsett om du vill ha modern, stilren nyproduktion eller klassisk, traditionell spansk stil.

HomenetSpain är mäklaren som följer med i tiden. När resandet stoppades under covidpandemin var de snabba med att presentera live-visningar online, som blev en succé! Online-visningarna kan ses med Katja Rise Carlqvist (fastighetsmäklare och ägare till HomenetSpain) på ”Bostad Spanien” på Facebook och i efterhand även på hemsidan. Det är en tjänst som kommit för att stanna och du kan följa med på bostadsvisningar var du än befinner dig.

Och nu har HomenetSpain ytterligare en nyhet: ”Vi har kickstartat hösten med flera visningar, nya spännande intag och hjälpt flera kunder att hitta sin drömbostad. Men mest spännande av allt är att vi har två nya medarbetar, Moa och Rosario! De talar bägge flytande spanska och givetvis svenska, och har fantastiska personligheter och inställningar för att passa in i teamet hos HomenetSpain. Nu kan vi assistera våra kunder ännu bättre på hela Costa del Sol, från Sotogrande till Nerja. Dessutom reser vi gärna till Ibiza och Mallorca också – allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp”, berättar Katja Rise Carlqvist, och tillägger: ”Vi finns här för dig och ser till att bostadsköpet blir en trygg och säker upplevelse! Och kom ihåg, att köpa bostad är inte krångligt – vi hjälper dig med allt – före – under och efter!”

HomenetSpain
www.homenetspain.com/sv
0046 (0) 730 683 575
0034 633 300 956
Calle Romería del Rocío 6, Fuengirola

HomenetSpain finns också på Facebook och Instagram.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.