Cooach expanderar i Spanien – med ny chef

Cooach expanderar i Spanien – med ny chef

Cooach är företaget som för drygt fem år sedan etablerades av svenska Carl-Fredrik Morander i Fuengirola med idén att hjälpa företag och tillväxtbolag med kostnadseffektiva affärsstödstjänster. Konceptet har varit en hit och nu expanderar Cooach, och det med en ny chef för Cooach Spain – Maria Cepero.

Maria Cepero.

Maria Cepero är som gjuten för tjänsten. Med sig har hon en bred och djup ekonomutbildning samt 20 års erfarenhet från affärsvärlden inom skatte-, juridik- och finansområden samt väletablerade företag – många nordiska. Senast har hon arbetat som CFO hos Quartiers Properties varefter hon blev chef för affärsstöd, en tjänst som hon fortsätter att tillhandahålla företaget, men från Cooach.

”Som kund hos Cooach kan du förvänta dig affärsstöd inom alla områden som du har behov av. Det ger dig möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet och lämna över supportfunktioner som t ex bokföring, redovisning, administration och fakturering till oss. Har du dessutom behov av expertishjälp inom t ex lag och rätt, dataskydd, försäkringar, hälsa och säkerhet så har vi på Cooach god kännedom till den lokala och nationella marknaden samt tillgång till den expertis som du behöver” säger Maria Cepero entusiastiskt.

Maria Ceperos huvudfokus ligger på att leverera exceptionell service, säkerställa kundnöjdhet samt att driva teamets effektivitet och motivation för att uppnå företagets mål. Hon är dessutom stolt att hos Cooach arbeta med den digitala andan som genomsyrar hela företaget, som de också baserar sina tjänster på.

Det Maria Cepero själv känner att hon kan bidra med till Cooach är den gedigna kunskap och erfarenhet som hon har. En annan stor fördel är att hon kan det spanska systemet samtidigt som hon genom åren lärt sig den nordiska mentaliteten, och både förstår samt uppskattar den. Tack vare detta förstår hon också de utmaningar som nordiska företagare möter i Spanien och kan servera lösningar på dessa.

Läs mer om Cooach Spain på: www.cooach.io

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.