Las Camelias – när du vill att ditt husdjur ska få det bästa!

Las Camelias – när du vill att ditt husdjur ska få det bästa!

Hos veterinärkliniken Clínica Veterinaria Las Camelias i centrala Fuengirola har man närmare 30 års erfarenhet av att ge den bästa vård som kan tänkas till husdjur. Här kan du känna dig trygg med att ditt husdjur får den bästa behandlingen oavsett om det gäller vaccination, avmaskning och rådgivning eller enklare kirurgi. Kliniken har nämligen modern utrustning för enklare ingrepp. För mer avancerad sjukvård samarbetar kliniken med specialister, och skulle detta krävas, kan du trots de fortsätta att känna dig lugn, för allt övervakas av och kontakten kvarhålls hela tiden med veterinärerna på Las Camelias. Hos Las Camelias är det nästan svårt att förstå att det handlar om en veterinärklinik, för här ses varje oroliga hundar eller katter. Tvärtom viftar hundarna glatt på svansen när de kommer in genom dörren och katter ses lugnt låta sig undersökas och få vård.

Viktigt att komma ihåg nu är att Spaniens nya djurskyddslag började gälla i september, vilket bland annat innebär att alla katter (ute- som innekatter) måste steriliseras innan de är sex månader gamla. Lagen dikterar även krav på att alla hundar och katter (alla sällskapsdjur) ska vara id-märkta med mikrochip, vilket man hos Las Camelias naturligtvis hjälper till med.

Veterinärkliniken Las Camelias ägs och drivs av Montse och Enrique, som tack vare att de båda två pratar bra engelska, har en bred skandinavisk kundkrets sedan många år tillbaka.

”Djuren är vårt liv. Hos oss får både du och ditt djur ett personligt bemötande och vi lägger stor vikt vid att ge korrekt hjälp snabbt. Hos oss är ni i trygga händer”, hälsar de två veterinärerna.

Clínica Veterinaria Las Camelias

Calle Teresa Zabell 1, Fuengirola

Tidsbokning: 952 46 11 79

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.