Coronakrisen: Optimism i Málaga

Coronakrisen: Optimism i Málaga

Det nationella nödläget i Spanien är nu inne på sjätte veckan, och det börjar ge resultat – inte minst i Málaga. Vid middagstid på tisdagen hade det bara registrerats sex nya smittillfällen under de senaste 24 timmarna. Dagen innan registrerades det 15 nya tillfällen av smitta, vilket också är en drastisk minskning jämfört med antalet för bara en vecka sedan. Lika positivt är det naturligtvis att inga dödsfall av smittan registrerats i Málagaprovinsen, varken under måndagen eller tisdagen.

Sedan en och en halv månad tillbaka har coronaviruset drabbat 2 552 invånare i Málagaprovinsen, men i dag är bara 56 personer inlagda på intensivavdelningar i provinsen. Bara 200 personer ligger fortfarande på sjukhus för observation och majoriteten har antingen tillfrisknat eller sitter i ”karantän” i det egna hemmet.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.