Covid-19: Nya restriktioner för påsken

Covid-19: Nya restriktioner för påsken

Visserligen är det en vecka kvar tills påskveckan börjar, men redan i dag, fredag den 19 mars, börjar restriktionerna som tagits fram för påsken att gälla.

– De nuvarande stängningarna av provinsernas gränser förblir. Detta innebär att man som boende på Costa del Sol inte får lämna Málagaprovinsen. Dock får man röra sig fritt mellan kommunerna i provinsen.

– Utegångsförbudet senareläggs en timme, och börjar kl. 23.00, och pågår (liksom senaste tiden) fram till kl. 06.00 nästkommande morgon.

– Man får mötas max sex personer utomhus, t ex på ett cafés eller restaurangs uteservering eller terrass. Men sker den sociala sammankomsten inomhus reduceras antalet tillåtna personer som får mötas till fyra.

– Alla barer, restauranger och butiker får ha öppet till kl. 22.30.

De nya restriktionerna gäller mellan 19 mars och 9 april, och är lika för alla provinser i Andalusien (med undantag endast för de få kommuner där smittsiffran är över 500 smittade per 100 000 invånare).

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.