Fullt sommarprogram på Marenostrum Fuengirola

Fullt sommarprogram på Marenostrum Fuengirola

Det blir fullt program på konsertplatsen Marenostrum Fuengirola i sommar. ”Det kommer att bli massa musik, massa glädje och massa säkerhet”, försäkrade Fuengirolas borgmästare Ana Mula under gårdagens presentation av sommarens program, vilket ägde rum på Hotel Hilton i Fuengirola. Inför sommarens konserter har kommunen arbetat i flera månader på att skapa en covid-19-säker arena för konserterna. Projektet är ganska innovativt och utvecklat i nära samarbete med Junta de Andalucía. ”Förra året var vi medvetna om att man kan hålla konserter och kulturella evenemang med noll smitta. Detta bygger vi nu vidare på och är inför sommaren är vi nu klara med nästan 50 konserter fördelade över Marenostrums två scener”, sa borgmästaren och hänvisade till själva borgen Castillo Sohail och den stora parken bredvid medeltidsborgen. Med flera in- och utgångar, flera barer och serveringar, gott om plats mellan sätena på läktaren och en uppdelning av området för ståplatser, vill man försäkra sig om att det inte bildas stora grupperingar och därmed skapa en covid-19-säker spelplats.

Första konserten ges den 4 juni – den sista i slutet av september.

Årets konsertprogram präglas av nationella artister kryddat med bland andra världskända Marc Anthony och danska Thomas Helmig, som spelar den 11 september.  

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.