Covid-19: Stor försiktighet trots bra utveckling

Covid-19: Stor försiktighet trots bra utveckling

Utvecklingen av covid-19 har varit bra under veckan, både på Costa del Sol och i övriga Andalusien. Trots det är myndigheterna mycket försiktiga när det gäller eventuella lättnader av restriktionerna. Vanan trogen analyserar och reviderar Junta de Andalucía utvecklingen varje vecka, men Juntans president, Juanma Moreno, har tydligt sagt att det först efter den 3 mars kan komma att bli tal om att överväga lättnader, som kan leda till större rörlighet mellan provinserna. 

Både Málagaprovinsen och Andalusien ligger i dag strax under talet 250 nya smittade per 100 000 invånare. Det är en halvering av antalet på bara några veckor, men långt ifrån målet på endast 50 nya smittade per 100 000 invånare under de senaste 14 dagarna.

(Källa: MálagaHoy och Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.