Den nya ”Outlet” på Plaza Mayor slår alla rekord

Den nya ”Outlet” på Plaza Mayor slår alla rekord

Visst var förväntningarna höga men trots det överstiger de första veckornas besökarantal alla förväntningar. På rekordtid har den nya McArthur Glen-outleten på Plaza Mayor, i närheten av Málagas flygplats, blivit någonting som alla talar om. De 40 butikerna – alla med märkesvaror – bågnar under varor samtidigt som folk bara fortsätter att strömma till butikerna. Intresset för den nya ”outleten” har varit så stort att de nyanlagda avfarterna till Plaza Mayor knappt hade plats för alla bilister som skulle till och från Plaza Mayor under fredagen och lördagen, och det nya parkeringsgaraget samt övriga parkeringsplatser var fyllda till bristningsgränsen. Det uppskattas att flera bilister tvingades köa i 30 minuter innan de kunde lämna den nya ”outleten”.

McArthur Glen är en engelsk grupp som utvecklar och administrerar designer-butikscenter. Deras ”outlet” på Plaza Mayor har öppet måndag-lördag kl. 10-22.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.