Det skrivs böter som aldrig förr

Det skrivs böter som aldrig förr

De spanska myndigheterna tar nu utegångsförbudet på allvar och utställer böter på mellan 600-30 000 euro till personer som inte följer förbudet. Trots de höga bötesbeloppen skriver lokalpolisen ut böter som aldrig förr. Sedan utegångsförbudet infördes, för drygt en månad sedan, har polisen i Málagaprovinsen skrivit ut 3 297 böter till personer som inte stannat hemma. Bara under förra veckan skrevs det ut tusen böter i provinsen. Böterna ges till dem som inte kan dokumentera sina ärenden. 

Under rådande utegångsförbud har man bara rätt att handla i närmaste matbutik, apotek och tobakskiosk. Det rekommenderas att man sparar kvitto som dokumentation om man skulle stoppas av polis. Utöver detta har hundägare rätt att rasta sina hundar, så länge det sker inom en radie på 200 meter från bostaden.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.