Utegångsförbudet förlängt

Utegångsförbudet förlängt

Som förväntat röstades majoriteten i det spanska parlamentet under torsdagen för att förlänga utegångsförbudet i landet ytterligare 15 dagar. Således fortsätter utegångsförbudet att gälla fram till den 26 april. Statsminister Pedro Sánchez har redan klargjort att utegångsförbudet även kommer att förlängas efter det, men att regeringen hoppas kunna lätta en aning på reglerna vid månadsslutet. Allting beror naturligtvis på utvecklingen av spridningen av coronaviruset och hälsovårdens rekommendationer. 

Enligt särskilda säkerhetsföreskrifter återupptas arbeten inom industri och konstruktion på måndag. Inom de företag som inte stängts ned helt ska arbetet fortsättas hemifrån. Inom detaljhandeln fortsätter matbutiker, apotek och tobaksbutiker vara de enda som har rätt att hålla öppet.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.