Försäljningen av lyxbostäder i Marbella ökar

Försäljningen av lyxbostäder i Marbella ökar

Trots svåra tider verkar det som om bostadsmarknaden klarar sig bra – i alla fall när det gäller försäljning av lyxbostäder i Marbella. Fastighetsmäklarfirman Panorama rapporterar om stabila priser och en försäljningsökning på 13 procent under sommaren, jämfört med förra sommaren.

”Vi uppskattar att den internationella turismen halverats, men intresset för lyxbostäder är intakt. Det samma gäller tron på framtiden samt Marbella med omnejd”, skrivs det i ett pressmeddelande från Panorama Properties, som varit verksamma i Marbella i 50 år. 

Med lyxbostäder menas bostäder med priser som börjar från 800 000 euro. Fastighetsmäklarfirman bekräftar att försäljningsökningen även gäller så kallade super-lyxbostäder, vars prisnivå börjar vid 5 miljoner euro.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.