Fotboll: ”Henkes” första tränartitel i Barca

Fotboll: ”Henkes” första tränartitel i Barca

Som alla fotbollsintresserade svenskar vet är Henrik ”Henke” Larsson tillbaka i FC Barcelona denna säsong, klubben som han bland annat vann Champions League-titeln med 2005/2006. Men denna gång springer inte publikfavoriten själv efter bollen utan har sedan säsongsstart rollen som assisterande tränare. Och i lördags fick han sin första titel som coach, elva år efter hans första tränaruppdrag i Landskrona BolS, när Barcelona säkrade Copa del Rey-titeln i andra halvlek mot Athletic Club Bilbao.

Cupfinalen i lördags mellan Athletic Club och Barcelona spelades i Sevilla. Första halvlek var mållös men i andra halvlek blev det fyra mål på tolv minuter från Barcelona – första av Antoine Griezmann, andra av Frenkie de Jong och de två sista av Lionel Messi.

(Källa: aftonbladet.se)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.