Framgångsrik kampanj för Cudeca

Framgångsrik kampanj för Cudeca

Välgörenhetsorganisationen Cudeca, som erbjuder cancersjuka i Málagaprovinsen hjälp, har lyckats samla in lite mer pengar än de har behov av för att finansiera sitt team för hemsjukvård ytterligare ett år.

Pandemin har haft en negativ effekt på ekonomin och de tjänster som levereras av många vårdorganisationer. Detta har lett till att en del, som Cudeca Foundation, tvingats hitta andra vägar för att samla in pengar till sin verksamhet på. Cudeca har behov av insamling av pengar samt bidrag för att kunna garantera den vård som de erbjuder terminalt sjuka patienter i Málagaprovinsen. På grund av nedstängningen av organisationens välgörenhetsbutiker under lockdown och få välgörenhetsevenemang under året, startades en virtuell insamlingskampanj i november, för att få in de pengar som det är behov av.

Cudeca Foundation kan nu glädja sig över en framgångsrik insamling. Kampanjen ”Join the sunflower effect”, som avslutades den 31 januari, samlade in mer än 185 000 euro, som är det som är nödvändigt för att under ett år finansiera hemvårdsteamet, som består av en läkare, en sjuksköterska, en psykolog och en socialrådgivare. Detta team, i vilket alla är specialiserade i palliativ behandling, vårdar varje år i genomsnitt 250 patienter i deras hem.

Totalt samlade kampanjen in 186 647 euro, och till detta fick Cudeca hjälp av flera administrationer och institutioner, bland andra Fundación La Caixa, som bidrog med 30 000 euro.

Cudeca Foundation har sagt att de nu kommer att arbeta på framtida kampanjer för att kunna bredda sina tjänster. ”Trots pandemin har vi lyckats vårda och ta hand om 1 600 personer i slutskedet av sina liv”, meddelas det från Cudeca.

(Källa: Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.