Framgångsrik skandinavisk möbelbutik: ”Förvandlar hus till hem”

Framgångsrik skandinavisk möbelbutik: ”Förvandlar hus till hem”

Your Home Styling har redan från början fokuserat på komplett inredning av bostäder i nära samarbete med fastighetsmäklare på Costa del Sol. Med den nya butiken önskar man få en närmare kontakt med den enskilda kunden – även dem som bara vill ha en enstaka möbel.

Det är mycket att göra hos Your Home Styling Costa del Sol, möbelbutiken i Centro Nordico, på vägen mellan Fuengirola och Mijas – som möblerar bostäder på hela Costa del Sol.

Bland medarbetarna hittas ett starkt svenskt team bestående av Maria Hedström och Nadia Ramnek. 

”Vi har mycket att göra och tempot är högt. Detta beror inte bara på att det är så mycket aktivitet på bostadsmarknaden, det beror också på ett allmänt ökat intresse för inredning. De som köper bostad på Costa del Sol i dag är måna om inredningen i sina hem. Det är där vi kommer in med vår expertis för att hjälpa kunden med att skapa sitt drömhem.”

På rekordtid har Your Home Styling gått från två till tio medarbetare. Maria Hedström och Nadia Ramnek ger den svenska touchen.

Maria Hedström har bott på Costa del Sol sedan 2001 och har alltid sysslat med möbler och inredning. De senaste två och ett halvt åren har hon jobbat hos Your Home Styling.

”Jag älskar branschen, de nya trenderna och att se hur en tom bostad förvandlas till ett fint och trevligt hem”, förklarar hon. Det sista får Maria riktigt många chanser till nu: ”Hos oss tar vi oss tiden att följa våra kunder från början till slut, och lämnar inte ett projekt innan de sista detaljerna är på plats”.

Your Home Styling öppnade för två och ett halvt år sedan – online. För sex månader sedan öppnades deras första fysiska butik.

”Redan från början sålde vi riktigt bra online, men vi har också kunder som gärna vill provsitta sina möbler innan de köper dem. Den möjligheten har de nu och butiken är verkligen en succé”, berättar Maria Hedström, som betonar att de naturligtvis inte kan ha hela sortimentet i den nya butiken, men att den har tillräckligt mycket att bjuda på för att ge inspiration till ens bostad.

Martin Rance och Laura Ortega har byggt upp Your Home Styling från grunden. Båda två arbetar dagligen i möbelbutiken.

”Vi vill visa ett litet urval ur vårt breda sortiment med sängar, nattduksbord, soffor, mat- och soffbord, plädar, bord och stolar, trädgårdsmöbler samt dekoration och brukskonst. Vi har allt till hemmet och strävar efter att gå längre än andra på marknaden för att göra din bostad fin och inflyttningsklar”, lovar Nadia Ramnek. Nadia Ramnek började hos Your Home Styling som marknadsföringsassistent, men arbetar nu även som stylist på grund av den stora efterfrågan från kunderna. Hon förklarar att möbelbutiken – i stora drag – har tre stilar:

Ethnic Living, är den andalusiska livsstilen, lite ”beach-vibe” och retro, möbler i teak, rotting och balanserade jordfärger.

Comtemporary Living, som med soffor med stor volym och moderna matbord leder tankarna till Paris. En mycket ren och klassisk stil.

Och sist, men inte minst, Nordic Living, som riktar sitt fokus mot det minimalistiska med sina enkla linjer i ljusa och mysiga miljöer. Lätt att kombinera med färg samt göras varm med olika sorters träslag.

”Här finns mycket bra att välja mellan, men det ska också vara lätt att handla hos oss. Det räcker inte att bara leverera och montera. Vi är med hela vägen från början till slut, vi sätter upp platt-tv:n, tavlorna på väggen och krokarna i badrummet. Vi nöjer oss inte förrän slutstädningen är gjord”, lovar Nadia Ramnek och Maria Hedström.

Maria Hedström har varit med redan från början och sett hur snabbt Your Home Styling utvecklats.

”De två senaste åren har det gått fort – men inte för fort. Vi står med bägge fötterna på jorden och håller fast vid vårt koncept och våra värderingar, som går ut på att sälja riktigt bra möbler till riktigt förnuftiga priser. Och detta kryddar vi med den bästa tänkbara servicen”, avslutar Maria Hedström.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.