Fru Flytts efterträdare – Den röda flyttbilen kör fortfarande

Fru Flytts efterträdare – Den röda flyttbilen kör fortfarande

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Fru Flytts efterträdare kör fortfarande mellan Spanien och Skandinavien, och flyttar tryggt och professionellt det du behöver flytta. De har ansökt om samt fått alla nödvändiga tillstånd för körningar mellan Spanien och Skandinavien, och deras resor har gått utan problem. Dessutom har de all säkerhets- och skyddsutrustning som behövs. Om du letar efter en flyttfirma som gör det lilla extra – utan att det kostar extra – ja, då är Fru Flytts efterträdare rätt!

Det är deras högkvalificerade personal som tar hand om ditt flyttgods. Utöver tryggheten sparar de dig också en hel del huvudvärk – de tar sig an planering, packning, transport, tulldeklaration samt till och med eventuell förvaring.

”Flytt till Spanien är vårt huvudfält och du kan tryggt låta oss ta hand om dina tillhörigheter. Vi tar helt och fullt ansvar över att din flytt utförs på ett tryggt sätt. Som kund hos oss får du en personlig kontaktperson som du kan vända dig till med alla de frågor som kan dyka upp i samband med flytt”, meddelar Fru Flytts efterträdare.

Hos Fru Flytts efterträdare tar de hand om dina tillhörigheter!

(+34) 693 804 500 ● (+34) 965 069 827 ● post@fruflytt.com ● www.fruflytt.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco