Bra stämning hos Muebles Pirámides

Bra stämning hos Muebles Pirámides

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Leenden sprids och det ser ut som om dagarna kan komma att bli hektiska när teamet hos Muebles Pirámides återgår till arbetet. ”Det är en härlig känsla”, säger Per Stridh, som liksom många andra har haft sin butik stängd under coronakarantänen. ”Nu är vi verkligen redo att hälsa våra kunder välkomna samt hjälpa dem med att inreda deras hem.”

I dessa dagar har Muebles Pirámides kontakt med många kunder som ser fram emot att komma ned till sina bostäder här på Costa del Sol och Muebles Pirámides har riktigt många projekt som de redan startat. Kunderna har överlämnat nycklarna till sina redan befintliga eller nyköpta bostäder och Muebles Pirámides har, i samarbete med varje enskild kund, tagit fram inredningsförslag, och är alltså i gång med att färdigställa dessa. Kunderna väntar med spänning på att kunna komma till sina bostäder, färdiga och inflyttningsklara.

Hos Muebles Pirámides upplever man mycket positivitet. Folks reaktioner på situationen och de begränsningar som fortfarande finns är positiva. Kunderna är bra på att ringa i förväg och avtala tid för möte och under de senaste månaderna har många kunder även använt sig av Muebles Pirámides webbutik, som förövrigt fungerat optimalt under hela coronatiden. Och så har det även varit mycket aktivitet på butikens Facebooksida.

Muebles Pirámides levererar och monterar gratis längs kusten, och de är nu redo att hälsa välkommen i Caleta de Vélez. 

Avda. de Andalucía, 187 · 29751 Caleta de Vélez · (vid ingången till Caleta Port).

Tel. 952 55 06 69 · www.mueblespiramides.com

Öppettider: måndag-fredag kl. 10 – 20, lördag: kl. 10 – 14 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco