Golf i Solen – December 2020

Golf i Solen - December 2020

Hej alla!

Vi är många som inte är med er i det fantastiska väder där ni njuter dagar med golf! Vi följer nog alla hur ni har det på GIS hemsida och gläds med er! Helt enkelt hoppas nog alla att ni njuter för oss också. Hoppet om att få sluta upp i Fuengirola med omnejd är nog allas önskan.

Lauro 16 oktober

Vi fick spela på en jättefin bana. Europatouren för damer spelade också på Lauro i november, dock efter redaktionsstopp. Vinnare denna dag:

Dam: Elena Eriksson 39p, Helén Forsén 33p, Aja Bölander 32p. 

Herr: CG Andersson 31p, Lars Bölander 31p, B-Å Sevedag 31p. 

Poängen justerad efter ändrad sloop. Grattis alla!

Guadalhorce 21 oktober

Poängplockning 5. Finalen på Santana spelades i november efter redaktionsstopp, så i skrivande stund är det spännande – det är hett i toppen, inte många slag som skiljer. Det kan sluta hur som helst?

21 oktober blev en underbar dag på golfbanan. Morgonen började med regn och det såg ganska dystert ut. När det blev dags att slå ut var molnen som bortblåsta. Det kom några droppar under spelet men det var knappt man hann få fram paraplyet.Vinnare denna dag:

Dam: Nora Ness 35p, Gerda Gardebom 35p, Gun Viebke 35p. 

Herr: Bengt-Åke Sevedag 42p, Lars Bölander 37p, Roy Eriksson 35p.Tack för en fin dag!

Santana 26 oktober 

Poängplockning final! Vilken fantastisk bana, nu kan den mäta sig med de allra bästa! Greener, hålkanter och koppar, allt var perfekt! När vi såg hur kopparna såg ut kunde vi känna igen oss från Sverige. Vilket lyft! Hur kunde vi annars få dessa fantastiska resultat. Hoppas fler tycker så! 

Dagens vinnare:

Dam: Catharina Wöhleche-Haglund 68 slag, Lena Holm 69 slag, Elena Eriksson 70 slag. 

Herr: Roy Eriksson 61 slag, Urban Antoniusson 67 slag, Bengt-Åke Sevedag 68 slag. 

Månadsmästare oktober i Damklassen blev Elena Eriksson 26p. 

Månadsmästare oktober i Herrklassen blev Roy Eriksson 28p .

En liten ros i kanten till alla spelare i GIS!

När vi insett allvaret i pandemin så är det med glädje som vi kan konstatera hur väl det fungerar med självbetjäning när alla gör som man ska. Inga resultat och prisutdelning vid speltillfället. Spelarna går hem när man är klar och priserna, presentkorten, får hämtas vid ett annat tillfälle.

Tack alla! 

Parador 28 oktober

Vad lyckliga vi kan vara som är här nere. Vi umgås och har trevligt, med stark betoning på att hålla avstånd. Vädret kan vi alla glädja oss åt, så även resultaten.Dagens vinnare:

Roy Eriksson 39p, Morten Schjelle 36p. 

På lotten vann Roy Eriksson och C-G Andersson. Inte bara ”golfguden” är med Roy utan även Fru Fortuna.

Lauro 30 oktober

Kalasväder med 24 grader och vindstilla. Kan man begära mer vid denna årstid? Tråkigt för dem som inte fick möjlighet att komma ned till Spanien den här veckan heller.Vinnare:

Dam: Eva Schöllin 31p, Gun Viebke 29p. 

Herr: CG Andersson 37p, Morten Schjelle 37p, 

Santana 2 november

I dag hade Jocke blivit lycklig. I dag var det ingen given färgföljd på flaggorna. Röd, gul och blå, röd osv. hela ronden. Nu var det gul, gul, och röd och inte visste man vad det skulle bli härnäst. Spel i underbart väder. Vi håller tummarna att det skall hålla i sig länge!Vi spelade i 3 klasser. 

A-klass dam/herr slaggolf och en poängbogey-klass.Bäst lyckades Gerda Gardebom 69 slag och Wilfried D´haese 68 slag. 

Bäst i Pb-klassen Åsa Svedenklint 39p och Torbjörn Hansson 34p.Vinnare på lotten blev Eva Andersson, Björn Mörlund och Peter Jeppson.

Gerda segerskål, munskydd av – Gun ingenting att dricka, munskydd på.

Guadalhorce 4 november 

Tji fick ni som satt hemma och väntade på regnet. Vi kan bara säga att vi som vågade trotsa vädergudarna säger stort tack för en underbar runda. Vilka fantastiska resultat. Ulf gjorde dessutom en Eagle på hål nr 4.Dagens vinnare:

Eva Schöllin 42p och Morten Schjelle 42p. 

Kommande program är väldigt ovisst. I väntan på bättre besked, följ hemsidan.

God Jul och Gott Nytt År, var rädda om er!

// Git

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.