AHN Golf – December 2020

AHN Golf - December 2020

Golfhäftet Trophy – Marbella Golf 7 november

Andra tävlingen för hösten av Golfhäftet Trophy spelades på Marbella Golf.

Glada segrare, som får åka till Brohof Slott för finalspel blev Claudia Ilg och Orla Martin Joergenssen. De lyckades vinna på fin-fina 46 poäng.

Lyckliga tvåor, blev Marie Tegner och Göran Larsson, som belönades med en golfweekend (2 övernattningar och 4 greenfee) på Evian Resort i Frankrike!

Det var hårt i kampen om tredjepriset, men det tog Hjördis och Bengt Fahlstedt hem, som nu får packa sina nyvunna väskor inför fortsatta golfäventyr.

AHN Cup – Guadalhorce 23 oktober

Vår sponsorrepresentant från Estate Fastighetsmäklare i Fuengirola hade följande att förtälja: 

”Som stolt huvudsponsor av AHN Spansk Nordiska Föreningen var vi på en deltävling av AHN Cup för att dela ut fina priser. Det är inte så ofta, men ibland så får även Solkusten lite välbehövligt regn. Spöregn till trots var det glada miner och en hel del riktigt fina resultat ute på banan. Bra jobbat alla deltagare! Ser fram emot att träffas igen under nästa deltävling på Santana Golf i La Cala-Entrerríos. Väl mött önskar AHN och Estate!”

Några fina resultat:

Los Lagos 2 november

Henrik Billing (38 p) 

Rolf Robin (38 p)

Christina Welander (38 p)

Los Lagos 9 november

Ingo Koehler (73 netto)

Anders Andersson (73 netto)

Margareta Andersson (72 netto)

On-line bokning

Vouchers till Río Real Golf, Marbella

I höst har våra medlemmar kunnat spela på Río Real för endast 50 euro i greenfee.Förfaringssättet att köpa vouchers på AHN:s hemsida till Río Real Golf, Marbella, har varit en succé. Vid köpet får du en kod som används vid bokning online hos Río Real till förmånliga 50 euro.

Så påverkas AHN Golf av covid-19 läget

På grund av nedstängningen i hela Andalusien, som började gälla fr.o.m. tisdag 10 november, har flera av AHN:s golftävlingar ställts in i november. Eftersom det är förbjudet att resa över kommungränserna blir det väldigt svårt att anordna våra tävlingar i den omfattning som vi normalt har gjort.

Kolla golfappen och Listor vilka tävlingar som berörs framöver.

Vi kan dock rekommendera, att ni spelar själva på de banor som AHN har samarbetsavtal med, för att få förmånliga medlemspriser. Golfklubbarna har det besvärligt i dessa tider. Därför är det bra om vi kan stötta dem så mycket vi kan.

GOD JUL!

AHN Golf vill önska alla våra golfande medlemmar en riktigt God Jul och Gott Nytt År och att ni får uppleva helgerna utan covid-19 symtom.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.