Golf i Solen (Maj 2020)

Golf i Solen (Maj 2020)

Detta blev våra två sista tävlingar i GIS som spelades på Santana och Guadalhorce sista veckan innan golfbanorna stängdes, och här kommer resultaten från dem:

Santana 9 mars spelades i strålande sol med stark vind.

Vi spelade två grupper i både herr och damklassen.

Gr. 1 

Dam: 1:a Liv Mikkelsen 41p, 2:a Hildegunn Trydal 38p

Herr: 1:a Per S 41 p, 2:a Göran J 39p

Gr. 2: 

Dam 1:a Lilly Trydal 37p, 2:a Git Sövik 35p

Herr 1:a Hallvard 41 p, 2:a Kjell Zetterström 40p

Guadalhorce 11 mars en vacker vårdag.

Dam: 1:a Mascha Lindbäck 37p, 2:a Git Sövik 35p, 3:a Isa Dahlin 34p

Herr: 1:a Kjell Zetterström 43p, 2:a Odd Enoksen 39p, 3: Kaj Stenberg 37p

Grattis till längsta drive på hål 18, Kjell Zetterström och Nora Helene Ness. 

Grattis Ove Sövik till närmast pinnen på hål 2. 

Vi vill säga tack till alla som spelat med oss och som tillsammans gör vår skandinaviska förening i Spanien till vad den är! Vi ses framöver och hoppas vi alla bidrar till att hjälpa våra samarbetspartners och vänner på golfbanorna på Costa del Sol, att få dem att känna hur viktiga de är, för oss alla! 

Golf i Solen i ett oerhört utsatt Spanien!

Att byta vårt fokus från att vara en lyckligt lottad golfare tillsammans med andra till att försöka förstå hur de som i dagsläget kämpar för sin överlevnad är näst intill omöjligt! 

Att i modern tid uppleva undantagstillstånd som innebär att vi inte får vistas ute, är för många något som kan uppfattas som en vild fantasi. Det är då viktigt att respektera de spanska myndigheternas direktiv. Det är allvar nu, det finns inte utrymme för egna tilltag som kan innebära stor risk för andra. Vi måste byta fokus där vi ser till andra människors säkerhet i första hand, inte minst då i detta fantastiska Spanien som vi så gärna vill vara tillsammans i, med allt vad det innebär.  

Våra medmänniskor i Andalusien och hårt drabbade entreprenörer, restaurangägare, golfanläggningar med banpersonal, som alltid försett oss med ett underbart semesterparadis, underbara banor och ett trevligt bemötande. De befinner sig alla i en tid av ovisshet och oro, om hur det skall gå. 

Önskar vi kunde hjälpa till i denna svåra tid!

Detta är tomma gator som vi fortast vill glömma.

Dagligen får vi på nyheterna läsa om alla tragiska händelser där människor som redan innan pandemin levde på små medel nu inte har ett arbete att gå till, inte har mat för dagen. Coronaviruset gör oss extremt medvetande, om hur skört vårt liv är och där många människors liv slås i spillror.

Hur kan vi hitta glädje i denna enormt svåra tid? Jo, vi kan försöka hitta den i hur alla fantastiska medmänniskor kämpar för andra! Vi kan försöka hjälpas åt att göra det vi kan för egen del. 

Vi kan lyssna på direktiv, följa dem och tänka positivt. 

Alla golfbanor är stängda som så mycket annat, vår egen verksamhet är den närmaste tiden inställd och kommer förhoppningsvis att återupptas under senvåren eller kommande höst igen. Vi vet inte vad som kommer att ske. Uppdatering sker kontinuerligt på hemsidan, www.golfisolen.eu

På återseende!

Vid pennan

/ Git

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.