Hotel Villa Padierna bland världens bästa

Hotel Villa Padierna bland världens bästa

Det lyxiga hotellet Hotel Villa Padierna i Marbella har just tagits med i det fina sällskapet ”The Leading Hotels of the World”, som – utan like – är världens exklusivaste hotellorganisation. I Málagaprovinsen är det fram till nu bara Marbella Club, Puente Romano och Hotel Miramar i Málaga, som är med i det fina sällskapet. 

Under det senaste året har Villa Padierna investerat nästan en miljon euro för att rusta upp hotellet och därmed komma med. I gengäld budgeterar nu hotellet med en ökning av den årliga omsättningen på mellan 500 000-750 000 euro tack vare positiva kommentarer och ökad marknadsföring via hotellorganisationens kanaler.

Att vara med i ”The Leading Hotels of the World kostar Villa Padierna 85 000 euro om året plus en kommisson på nya bokningar.

I dag kostar det billigaste rummet på hotellet ca 300 euro.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.