Jättestort företagsprojekt siktas i Málaga

Jättestort företagsprojekt siktas i Málaga

Projektet heter kort och gott ”City”. Bakom det ligger en av tidens mest ambitiösa projekt för både Málaga stad och hela provinsen. Kommunen har just presenterat det nya projektet som ska skapa plats till företagande och möta den stora efterfrågan på företagslokaler, som under de senaste åren ökat betydligt. Det är den erkända arkitektfirman Ángel Asenjo som utarbetat det ambitiösa projektet med 15 byggnader i varsin design med mellan 12 och 18 våningar. ”City”-projektet ska byggas i det stora hamnområdet ”Muelle de Heredia”, som ligger i förlängningen av lustbåtshamnen Muella Uno vid foten av Soho-distriktet. 

I dagsläget är området i stort sett övergivet och har ytterst begränsad hamnaktivitet.

Projektet har tagits emot väl i Málaga men måste godkännas av både Junta de Andalucía och centralregeringen innan de första spadtagen kan tas. 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.