Pelle Lundborg, ny ledamot för Svensk-Spanska Handelskammaren

Pelle Lundborg, ny ledamot för Svensk-Spanska Handelskammaren

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Videospelsentreprenören Pelle Lundborg har i veckan utnämnts till Svensk-Spanska Handelskammarens nya ledamot på Costa del Sol.

Han har, efter 25 framgångsrika år i videospelsbranschen, följt sitt stora intresse för den spanska matkulturen liksom sin passion för miljö, hälsa och personligt välmående, och driver sedan 2018 Finca Solmark. Detta är en ekologisk gård i Carratraca, utanför Málaga, där han odlar oliver samt avokadoer och hälsar grupper välkomna för att upptäcka livet på gården. Med sitt initiativtagande, sin kreativitet, sina idéer, positiva attityd, sociala skicklighet och en imponerande förmåga att koppla ihop människor med varandra, passar Pelle utmärkt in i teamet hos kammaren, som hälsar honom varmt välkommen.

”Det är jätteroligt och en ära att få kliva in i rollen som ledamot i kammaren”, säger Pelle, när En Sueco får en pratstund med honom, och han fortsätter: ”Svensk-Spanska Handelskammaren är en viktig organisation som öppnar upp för nya affärsmöjligheter, kunskapsutbyte och nätverkande inom den svensk-spanska företagsvärlden. Fokus framöver ligger på att fortsätta öka värdet på medlemskapet för våra medlemmar i delegationen på Solkusten, och jag har redan idéer som jag hoppas medlemmarna kommer att gilla.” 

Svensk-Spanska Handelskammaren är en privat, icke-vinstdrivande organisation grundad 1950, i syfte att främja kommersiella, kulturella och sociala relationer mellan Spanien och Sverige. Utöver huvudkontoret i Madrid har kammaren delegationer i Valencia, Costa Blanca – Alicante, Costa del Sol – Málaga, Sevilla – Huelva, Baskien och Sverige.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco