Populära mässan Natura Málaga, 14-16 maj

Populära mässan Natura Málaga, 14-16 maj

Nästa helg är det återigen dags för den populära mässan Natura Málaga. Genom åren har mässan etablerat sig som en mötesplats för företag, organisationer och privatpersoner intresserade av eller på ett eller annat sätt engagerade i hållbarhet. Områden som berörs är allt från odling och livsmedel, rent vatten och kosmetik till ansvarsfull konsumtion, cirkulär ekonomi och positiva vanor till fysiskt och emotionellt välbefinnande, och en hel del annat som faller inom ämnets ramar. Under mässdagarna ges det även t ex produktdemonstrationer, workshops och föreläsningar i relaterade ämnen och mer.

Ett gott exempel på vad som bjuds under mässan är provinsstyrelsens medverkan med varumärkena Sabor a Málaga, Gran Senda, Senda Litoral och Málaga Viva. Med Sabor a Málaga kommer provinsstyrelsen att delta med en 80 m2 stort monter med föreläsningar, kulinariska uppvisningar, presentationer av ett dussin lokala företag och dessas lokala samt ekologiska produkter som t ex inläggningar, viner, sötsaker, bröd och mycket mer. Ett annat exempel är en 24 m2 stor monter där fokus läggs på miljö, turism och klimatförändringar, där det bland annat presenteras initiativ relaterade till aktiv livsstil. 

Drivkraften bakom Natura Málagas är engagemanget för ett hälsosamt och hållbart liv, både för en själv och för planetens framtid.

Mässan hålls i kongresscentret Palacio de Ferias y Congresos de Málaga och är öppen 14 maj kl. 10-20 och 15-16 maj kl. 11-20. Pris 1 dag: online: 3 euro/i dörren: 5 euro. Pris 3 dagar: online: 6 euro/i dörren 10 euro. Barn under 12 år gratis. För information och biljetter, se: natura.fycma.com

Hänsyn tas till att förhindra smittspridning, även vid servering och provsmakning.

(Källor: natura.fycma.com och malaga.es)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.