Se över dina försäkringar – Jennifer Burai hjälper dig!

Se över dina försäkringar – Jennifer Burai hjälper dig!

Nu i början av året är det en utmärkt idé att se över dina försäkringar. Försäkringar är ofta någonting som man lätt glömmer bort i vardagen och då kan det hända att du betalar för försäkringar som du egentligen inte behöver, att du har försäkringar som behöver tecknas om och kanske har det dessutom skett någonting i ditt liv som påverkar vilken typ av försäkring som passar dig bäst just nu, t ex en sjukförsäkring om du ska bli resident? 

Oavsett vad ditt försäkringsärende gäller har du alltid har en trygg hand att hålla i när du kontaktar Jennifer Burai. Jennifer Burai är försäkringsagent för de erkända försäkringsbolagen Liberty Seguros och DKV, och kan guida samt hjälpa dig att hitta försäkringarna som passar just dig.

Hon hjälper även till vid skadeärenden utan kostnad. 

”Det är mycket vanligt att man tecknar en försäkring som man sedan har år ut och år in, utan att tänka vidare på att försäkringarna bör ses över när saker förändras i ens liv. Det kanske är så att du behöver se över livförsäkringen eller lägga upp en bra begravningsplan, eller kanske är du spansk autónomo och behöver en olycksfallsförsäkring? 

Det är också viktigt att se till att försäkringen är ordentligt uppdaterad när det kommer till lösöret i hemmet, samt komma ihåg att uppdatera försäkringen om du satt in larm i din bostad. Och har du t ex behövt avliva din hund, ska du också komma ihåg att säga upp försäkringen för den.

Det kan även vara så att du har en försäkring genom ett annat försäkringsbolag men är nyfiken på att se om du kan få ett bättre avtal genom mig hos Liberty Seguros eller DKV. Då ska du inte tveka, utan bara kontakta mig på antingen telefon eller e-mail”, hälsar Jennifer Burai.

Jennifer Burai är utbildad i försäkringsrådgivning enligt spansk lagstiftning och har många års erfarenhet som försäkringsagent för Liberty Seguros och DKV, några av de bästa och högst ansedda försäkringsbolagen i Spanien.

Kontakta Jennifer Burai

+34 658 077 748

jennifer@burai-insurance.com

www.burai-insurance.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.