Ska du resa till Spanien?

Det är många som vill resa men väljer att inte göra det för att reseförsäkringen inte täcker covid-19, så länga sjukdomen är en pandemi. Vi samarbetar med ett stort internationellt försäkringsbolag som valt att inkludera täckning för covid-19, trots att sjukdomen fortfarande är en pandemi. 

Ska du resa till Gran Canaria, Teneriffa, Mallorca, Málaga, Alicante, Barcelona, Madrid eller någon annan region i Spanien, och du bor i Sverige, Danmark eller Norge, täcker vår reseförsäkring om du skulle insjukna i covid-19 under resan.

Är du resident i Spanien täcker vi covid-19 när du reser i och utanför Spanien.

Skulle din vistelse förlängas på grund av sjukdomskarantän, nödtillstånd eller stängda gränser kommer din hotellvistelse täckas om semesterns längd är under 30 dagar.

Det finns också täckning för om du skulle bli hemkallad på grund av förklarat nödtillstånd eller stängning av gränser, om perioden för din resa är under 30 dagar.

Tecknar du tilläggsförsäkring för avbokning, och därefter insjuknar i covid-19 eller annan sjukdom får du kostnaden för resan återbetald.

Mer information kan du hitta på vår webbplats www.kaaskirkemann.com under ”Information & Nyheter”. 

Du är även välkommen att kontakta vårt kontor på tel. +34 952 47 83 83.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.